-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Türkiye'de olmayan yeni bir internet projesi yayın hayatına girdi

ads
ads
Geçen gün her zamanki gibi yine web search yaparken mevcut firma rehberi sitelerinden oldukça farklı bir ambiyansa sahip www.esnafbul.com sitesi ile karşılaştım. Siteyi kabaca bir incelediğimde gerek görsel arayüzünün gerekse de kayıt olan esnaflar açısından sağladıkları imkanların oldukça üst seviye olması dikkatimi çekti. 

Türkiye'de olmayan yeni bir internet projesi yayın hayatına girdi


Esnaf sayfalarında firmaların ürün tanıtımlarını yapabilmelerinin yanında, aynı zamanda referanslarını da sergileyebilmeleri sitenin bir diğer olumlu yönü olarak karşımıza çıkıyor. Ben şahsen esnafbul.com'un Türkiye'de yerleşik diğer bütün firma rehberi sitelerini geride bırakacağına inanıyorum. Aslında genel olarak baktığımızda gelişimden çok hep hazırcı ve mevcutla idare eden bakış açısından kurtulduğumuzda daha yaratıcı sonuçlar alacağımız aşikar... 

Tamamen özgün, kendine has ve özel programlama ile yapılan yerli internet sitesi projelerini görmek bizi çok mutlu ediyor. Etrafta tanıdığım esnaf ve firmalara da bu siteyi şiddetle tavsiye ediyorum. Şu an ücretsiz olsa da belki ileride ücretli olacak olması sitenin gözümdeki değerini düşürmüyor. Verilen hizmet her şeye değer diye düşünüyorum.

Siteyi bu linkten ziyaret edebilirsinizwww.esnafbul.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.