-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » WordPress Geç İndex Sorunu Çözümü

ads
ads
Selam ibrahimfirat.net takipçileri 2 Hafta Kadar Sitem Hızlı İndex Almayı bir türlü başaramadı. Yazdıgım bazı yazılar 30 Sn’de index alan sitem index almayı 1 – 4 gün kadar uzun sürede index almaya başladı. Bu nedenden dolayı sorunu  çözmem gerektiğini ve nasıl eski haline getirebileceğim sorusunda arayışlar içerisine girdim ve doğru sonuca ulaşmayı başardım. Bazı Arkadaşlar bu işi ücret karşılığında yapabilir ama yapılanların bazılarından ise sonuç alınamamaktır.Gece Gündüz Arayışlarım Sonucunda Netice Ulaşmış bulunmaktayım ve benle birlikte geç index sorunu yaşıyan arkadaşlarada derdine derman olmak için makalemde yer vermeye karar verdim.

Hızlı İndex Sorunu Çözümü
Hızlı İndex Sorunu Çözümü
Geç İndex Sorunu Güncellemeden dolayı olduğunu düşünüyorum ve yaptıklarım aşşağıdaki gibidir.

1. Sitenizin on page sayfa içi optimizasyonunu yeniden ayarlamak ayarlatmak.

2. Güncel Alexa değerleri iyi olan bazı kaliteli sitelerden bağlantı almak

3. Sosyal Medya Sosyal medya hesapları en iyi yöntemdir. Google plus , facebook ve twitter fazla abartmamak şartı ile.

4. Sürekli olarak güncel ve özgün içeriklerle sitenizi güçlendirin.

5. Webmaster araçlarını kullanarak google bot gibi getir seçeneğini ana indexi’nizi yani anasayfanızı ve diğer alt sayfaları hepsini işaretleyerek taratın.

6. WordPress Sürümünüzün ve Eklentilerinizin güncel olmasına önem verin.

Yukarıda vermiş olduğum 6 adet işlemden sonra maksimum 2 -3 gün arasında index hızının yerine gelmiş olucaktır. Spamdan Uzak Durmanızı Forum Backlink, Z.Defteri Backlinklerden Kaçının. Aşırı Temiz Olmayan Bağlantılar Yüzünden Sitenizi Filtreye Sokabilirsiniz ve kurtulamayabilirsiniz.

Kaynak >>  http://www.erdinckoc.com.tr/wordpress-gec-index-sorunu-cozumu.html

Yazan: Erdinç Koç


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.