-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Acısız lazer epilasyon ile tanışın

ads
ads
Acısız lazer epilasyon artık Ankara’da kadın ve erkek farkı olmaksızın birçok şubesinde bekliyor ve dolayısı ile de bu imkan varken diğer eski epilasyon teknikleri tercih edilmiyor. Acısız uygulama nasıl oluyor diye merak ediyor olabilirsiniz. Lazer epilasyon İstanbul tekniğini için buz lazer uygulaması kullanıyor. Bu uygulama ise elbette Soprano Ice makinesi devreye giriyor. Hem geniş atışlar yapıyor hem de ısıyı eksi 3 dereceye düşürerek acının oluşmaması için uyuşturma yöntemi uygulanmış oluyor. Acısız lazer epilasyon tekniği ile kısaca hem gençler, hem de bu epilasyon tekniklerinden korkan herkes sonuç almış oluyor. Başarı oranı yüzde kaç diye merak edenler içinde hemen bir araştırma yaptık ve Soprano Ice cihazı ile sunulan buz lazerin başarısını yüzde 90 gibi çok yüksek bir oran olarak bulduk. Bu demek oluyor ki istediğiniz o harika sonuç karşınıza çıkacak. Lazer epilasyon İstanbul adresinin detaylarını size yazımızın devamında sunacak ve hem web adresinden adres bilgisini aşabilecek hem de buz lazer nedir ve nasıl uygulama yapılır gibi daha bizim burada yer veremeyeceğimiz kadar çok bilgiye ulaşabilirsiniz

Acısız lazer epilasyon ile tanışın



Acısız lazer epilasyon merkezlerinin detaylı bilgilerini almak isterseniz http://www.buzlazer.com/ adresine giriş yapabilirsiniz. Özellikle bölgenizde bulunan diğer klinikleri de yine siteden görebilirsiniz Acısız lazer epilasyon olarak buz lazer uygulamasını kullanmayan kişilerin de yakında artık buz lazer uygulamasına geçmeye başlayacağını düşünüyor ve acısız olan bu yöntemin daha da çok talep göreceğini düşünüyoruz. Acısız lazer epilasyon ile karşılıklı görüşme yaparak, cihazları inceleyerek, deneme seansları yaparak tüm soruları yok etmiş olabilir ve her şeyi netliğe dönüştürmüş olabilirsiniz. Acısız lazer epilasyon olan buz lazer yakında birçok ilde olacak ve artık herkes lazer olmak istediğinde ne kadar acır gibi sorular ile uğraşmayacak. Acısız lazer epilasyon ile artık korka korka gitmeler ya da acıyor mu diye sürekli yorumlara bakmak sona eriyor. Dolayısı ile de sadece hafif bir sızı duyacağınız bu yöntem ile artık yepyeni bir dönem sizi beklemiş oluyor. Acısız lazer epilasyon ile sizlerde bu keyfi yaşamaya başlayın ve kısa bir sonra istenmeyen tüylerden kurtulmuş oluverin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. yaptırmayı düşünüyordum da çok acıtıyor dediler korktum burası dedğiniz gibi acısızsa yaptırmayı düşünebilirim

    YanıtlaSil
  2. gerçekten acısız mıdır? ben epilasyondan çok korkuyorum. yaptırmak da istiyorum ama kararsızım çok

    YanıtlaSil
  3. Çok acıyor dedikleri için korkuyordum bende umarım acısızıda yayılır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.