-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Aşırı terleme tedavisi ile yaz kış rahatlık

ads
ads
Aşırı terleme tedavisi yapılmıyor diye düşünebilir ve kaderiniz ile baş başa kaldığınıza üzülebilirsiniz. Oysa aşırı terlemenin elbette bir tedavisi var ve bunun önüne geçmek mümkün sizlerde hem yaz ayında he de kış ayında yani mekan bile fark etmeksizin terlemeye başlıyorsanız zor günler geçirdiğiniz kesindir. İnsanlar ile konuşmaktan bile kaçınır ve acaba kokuyor mu, ıslaklık belli oldu mu gibi korkulara kapılıyor olursunuz. Aşırı terleme tedavisi olarak kullanılan uygulamanın ne olduğunu söylediğimizde çok şaşıracağınızı düşünüyoruz. Aşırı terleme tedavisinde kullanılan yöntem artık herkesin bildiği botoks yöntemidir. Evet evet yanlış duymadınız aslında kırışık yok eden bu uygulama artık sizleri terinizden de kurtarıyor olacak

Aşırı terleme tedavisi ile yaz kış rahatlık


Terleme tedavisi için botox uygulaması kullanılıyor ve ortalama 6 ay oyunca sizleri bu ter belasından kurtarmış oluyor. Daha çok koltuk altı için istenilen bu uygulama en başarıl şekilde gerçekleşecek ve sizlerde artık korku değil, mutluluk hissedeceksiniz. Terleme tedavisi için yapılacak adım hangi bölgelerin terlediği ve şikayetin hangi bölge olduğu olacaktır. Daha çok koltuk altı için yapılan bu uygulama birçok kişiye rahatlık veriyor. Terleme tedavisi birçok ünlü tarafından da yapılan ve tekrarlanan bir uygulama olarak da karşımıza çıkıyor elbette.

Koltuk altı terleme tedavisine ek olarak yeni bir uygulama daha geldi e bu uygulamada en başarılı sonuçlar vermeye başladı. Doktor Mustafa Karataş Mira Dry uygulaması olarak bizlere tanıtıyor ve acısız olmayan bir yöntem ile uygulama yapılıyor. Koltuk altı terleme tedavisi yaklaşık 1 saat boyunca devam ediyor ve en iyi sonucu almak için 3 ayda bir seans yapmanız önerilir. Soğutma işlemi ile sizler acı duymayacak ve sonrasında ise ter sorunundan kurtulmuş olacaksınız. Koltuk altı terleme tedavisi için doktorunuz ile görülmek ve bu uygulamalardan birini tercih etmek için Drmustafakaratas.com adresine tıklayarak bilgi almaya başlayabilirsiniz. Ter tarihe karışsın ve sizlerde istediğiniz her rengi giymenin rahatlığını yaşayın. İster yaz ayı ister kış ayı fark etmeksizin terlemeye veda

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Ben çok terleyen biriyim ama sırf bu yüzden detox yaptırmam diye düşünüyorum. koltuk altı bölgesi her gün düzenli olarak temizlenebilir.

    YanıtlaSil
  2. Bende çok terliyorum fakat bunun doğal bir gereklilik olduğunu düşünüyorum gene de karar herkesin kendine kalmış

    YanıtlaSil
  3. herkes gibi bende çok terliyorum fakat hiç kafama takmıyorum doğal bişi sonuçta kokmasın yeter :)

    YanıtlaSil
  4. Bende çok terliyorum fakat terin vücuttan atılmasınında bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Aslında böyle bir tedaviden çok mutlu olurum fakat uzmanlar bununla ilgili daha net sonuçlara varmaları gerekir benim kullanabilmem için.

    YanıtlaSil
  5. Önemli bir konu bende çok terliyom ama farklı konular olabilir
    Alican

    YanıtlaSil
  6. En kısa sürede yaptırıp denemeyi düşünüyorum, bilgilendirme için teşekkür ederim. Tabii bir ön araştırma yapayım sağlık konusunda bir yan etkisi falan olur mu diye.

    YanıtlaSil
  7. insanlar terlemeden kalıcı yolla kurtulmaya çalışıyorlar ama bence terleme doğal bir oluşum bence terlemeyi azaltmaya calişmaklazım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.