-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Bilgisayar Sorunları için Yardım ve Teknik Destek

ads
ads
Teknoloji çağında olduğumuz bu dönemlerde bilgisayar kullanımı ve internet kullanımı hızla artmaktadır. Bu nedenden dolayı bizler bir çok bilgisayar sorunları karşılabiliyoruz. Bundan dolayı teknolojik cihazlarımızda ki sorunları aynı şekilde internet kullanımı ile arama motorlarından gerekli bilgileri edinerek sorunlarımıza çare bulabiliyoruz.  Bu sorunlardan biride bilgisayarlarımızda oluşan teknik, donanım sorunlarıdır. Bu tür sıkıntıları gidermek için onca sitelerden araştırma yapmak zorunda kalıyoruz. Ancak çoğu yerde aradığımızı bulmak imkansız gibi görünse de nadir olarak kaliteli içeriğe yer veren siteler mevcuttur. Bu gibi sitelerle sıkıntılarımızı rahat şekilde giderebiliyoruz. 

Bir diğer ve ana sorun bilgisayar kullanıcılarının başının belası olan internet virüsleridir. İnternet virüsleri oldukça geniş kapsamlıdır. Bunlar bilgisayarın her yerine ulaşabildiği gibi bazende sadece tarayıcılara bulaşabilmektedir. Örnek olarak herhangi bir ücretsiz programı indirdiğiniz zaman yanında başka yazılımlarda inmektedir. Bununla birlikte çok kötü niyetli virüsler olmasa da İnternet  tarayıcımıza bulaşan virüsler ya ana giriş sayfasını değiştiriyor yada saçma sapan reklamların gözükmesine neden olabiliyor. Bu gibi durumlar biz kullanıcılara çok sıkıntı vermektedir. Bu tür sorunları çözmek için genel olarak virüs programları ile bilgisayarı tamamen tarayarak temizleyebiliyoruz. Bazen virüs yazılımları yetersiz geldiği sırada bizlerin yapması gereken araştırma yaparak özellikle benimde sıkça başvurduğum birçok sorunuma çare bulduğum "ademocut.com" sitesini sizlere tavsiye ederim. 


teknoloji


Sitede birçok konu ve kategori mevcuttur. Bunların en önemlileri, donanım ile ilgili sorunların yer aldığı, internet sorunları, yazılımlar, virüslerin nasıl temizleneceğine dair sonuçlara ulaşabileceğiniz birçok makalenin yanı sıra yer alan diğer kategoriler şunlardır. 

İnternet ipuçları
Windows 7-8- 10
Windows 2003 - 2008
Exel geçmişten günümüze kadar bizim için en önemli araç olmuştur. Exel ile yapabileceğiniz veya öğrenmek istediğiniz konuları exel menüsünden ulaşabilirsiniz. 

Zamanımızda mobil kullanımı bir hayli artmış durumda bunun nedenlerinden biri artık insanlar akıllı cep telefonları kullanmalarından dolayı bulunduğu herhangi bir yerden rahatlıkla internet ortamında gezebildiklerinden kaynaklı olmasıdır. Bundan dolayı mobil ile ilgili sorunlarınıza çare bulabilir, içeriğinde yer alan mobil oyunlar indirebilir ve daha birçok bilgiye hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. 

Mobil kullanıcıları genel olarak wifi ile bağlantı kurarak internet erişimine ulaşabilmektedirler. Wifi kablosuz bağlantı kurma yönetimidir. Bunun için belirli yerler vardır. Bazı bölgelerde wifi şifresi gerekmeden internetten faydalanılabilinmektedir.

Bilgisayar ve internet kullanımı gerekli ve bilinçli şekilde kullanıldığı takdirde bizlere çok faydası vardır. Fakat bilinçsiz ve gereksiz kullanım insanlara faydadan daha çok zarar verebilir. Bundan dolayı değerli takipçilerimiz için her zaman iyi ve doğru bilgi veren siteleri sizlere sunuyoruz. 

Kaynak : ademocut.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

17 yorum:

  1. İlk seçenek kapatıp açın düzelir :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bi yazı olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. İnternet erişimi var ise aradığınız tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Ama bilgisayarınızda internet bağlantısı yok ise yazıdakileri uygulamanız fayda sağlayacaktır. Makale için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Faydalı bir yazı teşekkürler,

    YanıtlaSil
  5. Bilgisayar devri bitti teknik servise de gerek kalmıyor artık

    YanıtlaSil
  6. Güzel site gibi duruyor asıl sektör telefon üzerine artık ama PC sağlığında önemli
    Alican

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler, gerçekten faydalı bilgiler var.

    YanıtlaSil
  8. türküz biz iki vurur, üfler kapar açarız düzelir

    YanıtlaSil
  9. yararlı makale teşekkürler+

    YanıtlaSil
  10. Takibe aldığım bir site birçok makalesi faydalı

    YanıtlaSil
  11. bu tür yazıları okuyunca insanın ufku açılıyor teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. Sıkılmadan okudum kaliteli bilgi.

    YanıtlaSil
  13. ademout.com bir vesile ile öğrenmiş olduk güzel bir calışma

    YanıtlaSil
  14. adem öcüt arkadaşın sitesini inceledim ve internet dünyasında işime çok yarıyacak bilgiler buldum bizlere buradan paylaşımda bulunduğunuz için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. Gerçekten kullanışlı bir site.Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. yazı için teşekkür ederim,ayrıca bir sorun oluştuğunda şuandan itibaren bulamayacağız hiçbir sorun yoktur!

    YanıtlaSil
  17. Benim Bilgisayar'da sorun olduğu zaman kendim çözüyorum. Hiç bir teknik bilgi olmadan sağdan soldan öğrenğim kadar Bilgisayarımın sorunlarını hallediyorum. Fakat baze öyle hatalar çıkıyor ki çözemiyorum. O zaman bir teknik desteğe başvuruyorum onlarda ücretli olarak hallediyor. Gerçi günümüz sorunlarını internet ortamında çözümlerini bulmak kolay..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.