-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Araç Kiralamada Doğru Adres

ads
ads
Son dönmelerin trendi araç kiralama. Şirketlerin filo kiralamaları ile başlayan sistem bireysel kiralamalar ile yaygınlaştı.

Araç satın almanın yüksek maliyeti sadece kurumsal firmaların değil, küçük işletmelerin ve bireylerin de ekonomik araç kiralama arayışına neden oldu.

Benim çalıştığım firma da araç kiralama sistemini kullanmaktadır. Başlangıçta sadece filo kiralamada ya da lüks araç kiralama yapıldığı zaman fiyatın uygun olduğunu düşünmüştüm. Ancak kiralama yapan firmaları incelediğim zaman karşıma drd çıktı. 



İnternetten www.drd.com.tr yi incelediğimde Türkiye’nin en büyük filo kiralama markası olduğunu gördüm. Araç filo adedi ve anlaşmalı servis ağı gerçekten dikkat çekiciydi.

Drd’ nin İnternet üzerinden hızlı araç kiralama sistemi, araç kiralama kampanyaları, hizmet noktalarının ve araç marka skalasının genişliği gerçekten memnuniyet verici. Sadece verilen hizmetin kalitesi değil aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri için yer almaları da ilgimi uyandırdı.

Aldığım hizmet bu piyasada isim yapmış diğer firmaların kalitesi ile kesinlikle aynı düzeyde. Kesinlikle memnuniyet verici bir hizmet aldım. Tüm kiralama yapan veya yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Güzel bir firmaymış

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi fiyatları da uygun

    YanıtlaSil
  3. bir kenara not alalım gittiğimiz yerde dek gelirse ihtiyacımızı karşılarız

    YanıtlaSil
  4. kaliteli araçlar var

    YanıtlaSil
  5. Araçlarda yeni fiyatlarıda uygun. Otomatik vites seçeneğide var.

    YanıtlaSil
  6. güzel yer fiyatlar uygun

    YanıtlaSil
  7. Incelene bilir bir site fiyaylarda gayet uygun

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.