-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kariyer Planlamanızı Yaptınız mı ?

ads
ads
Üniversitede okurken birçok genç üniversiteden mezun olunca hemen iş bulabileceğini düşünür. Oysa bu çok büyük bir yanılgıdır. Çünkü işsizliğin her geçen gün arttığı Türkiye’de iyi bir işte çalışabilmek için sadece üniversite diplomaları yeterli olmuyor. İşverenler diplomalarının yanında sertifika programları aracılığıyla alınan sertifikaları da görmek istiyor. Bir şirkete başvurduğunuz zaman CV’nizin dolu dolu gözükmesi sizinle aynı pozisyonda çalışmak için başvuran adayları geride bırakabilmenizi sağlayacaktır. İşverenler için sertifika programları ile kendinizi geliştirmiş olmanızın bu kadar önemli olmasının sebeplerinden biriside işverenlerin üniversitedeki teorik eğitimin iş dünyası için yeterli olmadığını düşünmeleridir. Çünkü iş hayatında karşılaşabileceğiniz problemlerin çözümlerini ancak sektörden gelen eğitmenlerin yardımıyla öğrenebilirsiniz. Bu noktada yurtdışı sertifika programları kadar kapsamlı içeriğe sahip sertifika programları olan İstanbul Business School’u tercih edebilirsiniz. İBS sertifika programları ile kişileri kariyer hedefleri doğrultusunda donanımlı bireyler haline getirebilmek için eğitimler vermektedir. Sektörünün zirvesinde olan İstanbul Business School verdiği eğitim kalitesi ve sektöre imza atmış deneyimli eğitmen kadrosuyla işverenlerinde güvendiği eğitim kurumlarından birisidir. Peki, İBS hangi konularda sertifika programları düzenlemektedir? Cevabı sizin için hazırladığımız maddelerde gizli.

İBS Sertifika Programları

·        Mastering Marketing,
·        Yönetim ve Liderlik Eğitimi,
·        Stratejik Pazarlama ve Ürün & Marka Yönetimi,
·        Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi,
·        E-Ticaret,
·        İnsan Kaynakları Eğitimi,
·        Finansal Yönetim ve Stratejik Planlama Eğitimi,
·        Satış Liderliği, Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon,


Yukarıda sıraladığımız eğitimlerin tümü deneyimli eğitmenler eşliğinde verilmektedir. Ayrıca eğitim boyunca sektörün tanınan isimleri de konuk eğitmen olarak eğitime dahil olacaktır. Bu sayede sektöre girmeden sektörün önde gelen isimleriyle tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Bu durum sizin diğer rakiplerinizi geride bırakmanız için oldukça iyi bir başlangıç olacaktır. Elbette ücretsiz sertifika programları ya da online sertifika programları veren eğitim kurumları da mevcuttur. Fakat eğitimin niteliği ne kadar yeterlidir bu tartışılır. Bu sebeple kariyeriniz için önemli adımlar attığınız bu dönemde iyi bir kurumun sertifika programları ile kendinizi geliştirmeniz ve CV’nize tüm bu katılmış olduğunu sertifika programları sonunda size verilen sertifikaları eklemeniz yararınıza olacaktır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. mba artik artik normal bir universite diplomasi niteligine burundu

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.