-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Keyifle Oyun Oyna

ads
ads
Hani insanın canı bazen oyun oynamak ister. Çocuk ya da büyük hiç fark etmez. İnsanın bazen öyle bir oyun oynayası gelir ki sorun yok merak etmeyin. İnsanın canı oyun da çeker. 

 İşte böyle anlarda -canınızın oyun çektiği zamanlarda-  keyifle oyun oynayabileceğiniz bir web sitesi var.  Oyunları keyifli, eğlenceli, heyecanlı, zevkli aynı zamanda güvenli. Girip istediğiniz oyunu doyasıya, keyfinizce oynayın. Bu oyun isteğinizi tatmin edin.

Keyifle Oyun Oyna


Oyunsah.com günümüzün gözde oyun sitesi olma yolunda ilerliyor. Her gün bünyesine kattığı yeni oyunlar ile arşivini genişletiyor. Ziyaretçilerinin çoğunlukla çocuk olduğunu bildiği için titizlikle çalışıyor ve en güvenilir oyunları yayınlıyor. Belki de bu yüzden çok seviliyor. 

İçeri dalıyorsunuz çılgınlar gibi eğleniyorsunuz. Daha ne olsun be.. Oyun oynarken bu kadar başka nerede eğlenebilirsiniz?  Eğlenirken nerede öğrenebilirsiniz? Yok yok aramayın Oyun Şah zaten size eğlenmenin temennisini veriyor. 

Sen ne tarz oyunları seversin? Macera oyunu mu? Aksiyon oyunu mu? Yoksa araba oyunları mı? Belki de sen bir fanatiksin futbol oynamayı seviyorsun. Belki Çizgi dostlarından kopamadın onlarla oyun oynamakistiyorsun. Spor yapmayı mı seviyorsun, resim yapmayı mi? Yoksa sen doktor olmak istiyorsun da doktorculuk mu oynayacaksın? Becerilerine güveniyor musun? Bir cambaz kadar becerikli misin? Beceri oyunları mı oynamak istiyorsun? Kızlara makyaj yapmaktan mı hoşlanıyorsun? İşte tüm bunları ve daha fazlasını yapabileceğin bir oyun sitesi var ve bu site çok güzel. 

Son günlerde bir oyun var meşhur bir oyun bilirsiniz.  Oyun agar oyunu.  Agar.io oyununu bizimle oynamak ister misin? Hadi o zaman oynayalım.

Senin hiç özlediğin oyun oldu mu? Benim olmuştu. Küçüklüğünde bir atarim vardı. Atarite en sevdiğim oyun tank oyunu idi. Yıllar sonra oyunsah bu tank oyunuyla yeniden karşılaştırdı. Duygulandım.  Tanktan sonra da Mario oynayıp ardınca ördek vurdum. Kendimi krallar gibi hissettim.

Sen de kendini krallar gibi mi hissetmek istersin. Oyun Şah'ta kral da sensinŞah'ta sensin. En kral oyunları keyfince oynayacaksın. Oyun oynamanın tadına varacaksın. 

kaynak >>> http://www.oyunsah.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.