-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Cafe Siyaset HD Resimler Video izle

ads
ads
Sanat çok önemlidir. Dünyada her gün binlerce sanat yapıtı piyasaya çıkmaktadır. Küratörler, sanat tarihçileri ve eleştirmenler üretilenleri

sanat tarihi içinde konumlamaya çalışırken zaman resmin hd resimler burada hd resimleri
inceleyebilirsiniz. Bir çok filozof ve düşün adamı bu dönüşüm için çeşitli tanımlarda bulunmaktadır. Cafesiyaset.com.tr sitesi dünya çapında videoları bulup izlyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz sitelerden birisidir.

Cafe Siyaset HD Resimler Video izle


Hem haber bölümü vardır, hem resim ve hemde video bölümü vardır. Sitemizde gezinen kullanıcılar doğru ve tarafsız haber verirken bir yandan eğlenceli videolar izleyeip vakit geçirebilirsiniz. Cafe siyaset video formatı flash video formatıdır. Sitemizde buşunan videoları izleyebilemk için adobe flash pul in programı kullanabilirsiniz. Video formaları olarak mpeg, avı, quicktime en fazla 1 gb olabilmektedir. İsterseniz amatör videolarınız da varsa video izle yazısına tıklayıp video bölümüne ulaşabilirsiniz. Sitemizin video bölümünün asıl amacı özgür siyasi doğru temiz haber videolardır. Yani toplumu direk tv ortamına getirip haberi videosal olarak sunmaktadır. Eğlenceli, komik, şaka videoları bulunmaktadır. Türkiye'nin her yerinden yöresel halk oyunları türk kültürünü iştihamını göstermekdünyadan haber okumaya gelenlere Türkiye'nin kültürünü videosal olarak proğram etksi yaratarak tanıtmak.


Kaynak: http://www.cafesiyaset.com.tr/yerel/adana.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.