-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Herkesin Yapamayacağı Bir Şey..

ads
ads
Bir aracın frenleri boşalıyor ve soför direksiyon hakimiyetini kaybederek benzin istasyonuna dalıyor. O anda çarptığı benzin deposu alev alıyor ancak kimse yardıma koşmazken bir kişi kendini riske atıyor ve yaralı, baygın halde olan adamı bakın nasıl kurtarıyor.



Un Gran Heroe!
WAO! Si en el mundo existirán mas personas como el todo fuera diferente!(Ayudar sin importar lo que este sucediendo)Para Ver Mas Vídeo De Todo Tipo Únete A MAICOL 02 LIKE (Síguenos)
Posted by MAICOL 02 on 9 Kasım 2015 Pazartesi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Cidden cesur biriymis her zaman boyle insanlar karsimiza cikmayabilir

    YanıtlaSil
  2. Kendi canınıda tehlikeye atarak kurtardı helal olsun.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.