-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İzmir’de Huzurlu Yaşam

ads
ads

             Yirmi yıldan uzun tecrübesi ile Uzunyayla Şirketler Grubu, İzmir’de muhteşem bir yaşam fırsatı sunuyor. Yenilikçi ve özgün projeleri ile sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan şirket sayesinde, huzurlu bir yaşam bizleri bekliyor.




             Her ayrıntısı özenle düşünülmüş Narlıdere inşaat, 2+1’den 4+1’e kadar seçenekler sunmaktadır.
            Keyifli terasları ve botanik bahçeleri ile gökyüzünün yada doğanın tadını çıkarabilmekteyiz. Narlıdere satılık ev tercihleri arasından en keyifli ve huzurlu yaşamın anahtarı bizlere veriliyor. Üst seviye güvenlik önlemleri sayesinde yaşamımızda küçük ayrıntılar ile uğraşmaktan kurtulmaktayız.
            Bol oksijen ve harika manzara sayesinde gün içinde dışarı çıkma ihtiyacı yerini ev konforuna bırakmaktadır. Sosyal yaşam adına dileyebileceğimiz günlük tüm ihtiyaçlar evlerin bünyesinde mevcuttur. Beden ve ruh sağlığımıza çok iyi gelecek İzmir rezidans, mutlu bir yaşam için bizlere her türlü imkanı sunmaktadır.
             Doğal alanlar, park ve bahçeler,teras manzaraları, spor alanları ve ileri teknoloji güvenliğe kadar merak edilen her şey www.terasgokyuzu.com adresinde cevaplanmaktadır. Dairelerin fotoğrafları ve kat planları sitede kolayca incelenebilmektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. izmirde bir sene kadar kaldım gerçekten yaşanılacak şehir güzel bir tanıtım olmuş...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.