-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bostancı Oto

ads
ads
Otomobil tutkunları, araçlarının bakım hizmetlerini düzenli olarak alan, araçlarında meydana gelebilecek problemleri ortaya çıkmadan önce bertaraf eden kişilerdir. Çünkü düzenli olarak servis ve bakım hizmeti almayan araçların arızalar gibi nedenlerle karşılaştıkları maliyetler, toplamda araç fiyatının üzerine çıkabilir. Aynı zamanda bakım hizmetlerinden faydalanmayan bir aracın çıkarttığı sıkıntılar günlük hayatın sık sık aksamasına da neden olabilir. Bu nedenle BMW servisi olarak hizmet veren Bostancı Oto gibi bir işletmenin yardımlarından faydalanmak gerekir. (BMW servisi hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.bostancioto.com/bmw-servisi/)

Bostancı Oto


Peki, neden Bostancı Oto? Bunun nedeni firmanın servisliğini yaptığı markaların ismine yaraşan kalitede bir hizmet sunuyor olması. MINI servisi olarak da hizmet veren firmanın 3000 m2 büyüklüğünde bir servis alanı bulunuyor. Yaptıkları yatırımı son teknoloji ürünü arıza test ve tespit cihazları gibi ekipmanlara da yaymışlar. Servis personeli ise aracınızın mekanik, elektronik, boya, kaporta gibi ihtiyaç duyabileceği tüm konular hakkında gerekli eğitimleri almış ve tecrübe edinmiş olan ustalardan oluşuyor. Aracınızı bu usta ellere teslim ederek bekleme salonuna geçmeniz, bir kahve eşliğinde gazetenizi okumanız ya da televizyon izlemeniz yeterli oluyor. Servis personeli aracınızın testlerini yapıyor, müdahale gerektiren bir durum olduğunda sizi bilgilendiriyor ve gerekliyse onarımı yapıp kısa süre içinde aracınızı hazır hale getiriyor. (MINI servisi hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.bostancioto.com/mini-servisi/)


Firmanın verdiği hizmetler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Acil servis ya da valet servis gibi hizmetleriyle de her an yanınızda oluyor. Yani yolda kalmanız durumunda ya da aracınızın bakım hizmetlerine ihtiyaç duyduğu ama sizin servise gidemediğiniz durumlarda da yanınızda oluyor. Bu ve benzeri durumlarda Bostancı Oto’ya bir telefonla ulaşabiliyor ve 7/24 hizmet alabiliyorsunuz. Dolayısıyla Land Rover servisi olarak da hizmet veren şirket, servis ve bakım işlerini bir görev olarak değil, bir zevk olarak algılamanızı sağlayacak şekilde hizmet veriyor. (Land Rover servisi hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.bostancioto.com/land-rover-servisi/)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.