-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri

ads
ads
14 Şubat Sevgililer Günü, sevgililerin birbirleriyle güzel bir şekilde bir gün geçirmeleri için veya birbirlerine hediye almaları için düzenlenmiş olan ve dünya genelinde ilan edilmiş olan bir gündür. Valentine isimli bir rahip bu günü ilan etmiştir.
En Güzel Sevgililer Günü Hediyeleri

Çiftler, bu özel günde her zamankinden daha çok beraber olmak ve zaman geçirmek isterler. Hayatımızın her aşamasında oluşan zorlukların genellikle iş yaşamınızda ve özel hayatınızda bu gün içerisinde her şeyin unutulması ve sevgililerin birbirine tamamıyla birbirine zaman ayırması önemlidir. Bu özel gün için en güzel sevgililer günü hediyeleri de kısa zaman içerisinde vitrinlerde ve çeşitli yerlerde boy gösterecek. Çeşit çeşit ürünlerde veya farklı tasarımlarda olan bu hediyeler, insanları cezbederek “Ne alsam, ne alsam” diye düşündürerek ve seçim zorluğu yaşatarak sonunda bir karara bağlanmasını sağlayan hediyelerdir. Buna örnek verecek olursak; giyim, kozmetik ya da ayakkabı gibi birçok sektörlerde üretilen ürünler de bu hediyeler arasında yerini alır. Çiftlerin, sadece mağaza mağaza dolaşarak birbirlerine sevgililer günü hediyesi aramalarına artık son veren sistemi de hepimiz çok iyi biliyoruz.

İnternet üzerindeki alışveriş siteleri de sizlerin bu hediyeleri seçmelerinde kolaylıklar sağlıyor. Birbirinden zengin ürün çeşitleri ile birlikte, sizlere farklı ve sınırsız imkânlar sunuyor ve sizlerin kolay alışveriş imkânı yapabilmesi için bu konularda ise gereken özveriyi göstererek herhangi bir yanlış yapılmadan sizlere bu ürünlere kolay sahip olmanızı sağlıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü Hediyeleri


Yılbaşı, sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde alınan hediyelerin e-ticarete dökülmesi, müşteriler için de büyük kolaylık haline geldi. Zamanından tasarruf ederek ve hiç yorulmadan istediğimiz hediyeye kolayca ulaşabiliyoruz. Bu sistemin, ürün çeşitliliği bakımından da daha zengin olduğunu düşünürsek, internet üzerinden vereceğimiz sevgililer günü hediyesi siparişleri de seçimimizi tatlı bir şekilde zorlaştırıyor.

E-ticaret sektörünün büyüyen firmaları arasında yer alan Tesbihane de, sevgililer günü için oldukça iddialı. Erkek ve bayanlara özel binlerce takı-aksesuarı müşterilerine ulaştıran Tesbihane’nin birbirinden güzel sevgililer günü hediyesi seçenekleri ile tam da aradığınız tarzda ürünü bulabileceksiniz. Erkeklere özel tesbih, gümüş yüzük, bileklik, gümüş anahtarlık, kupa bardak, ofis ürünleri, parfüm, kol düğmesi ve kişiye özel ürünlerine mutlaka göz atmalısınız.


Kadınlar için de geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firmada, gümüş kolyeler ön plana çıkıyor. Bu özel günde en çok tercih edilen ürünlerden biri olarak kolyeyi kabul edersek, siz de kız arkadaşınıza şık ve romantik bir kolye hediye edebilirsiniz. Gümüş kolye dışında da tüm bayan takı ve aksesuarına tek tıkla sahip olabilirsiniz.

Kaynak:  tesbihane.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

22 yorum:

  1. Dağhan Kaşınır29 Aralık 2015 14:33

    Önerileriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. özel günlerin kutlanmasına karşıyım. bence hergünü sevgililer günü gibi yaşamak geekli.

    YanıtlaSil
  3. Ne zaman ne olacağı belli mi oluyor ki bir de sevgililer gününü düşünelim. 6 Aylık ilişkim var her an bitebilir gibi hissediyorum. Bir bakıyorsun bitiyor. Uzun gelecekli planlar yapmayın arkadaşlar..

    YanıtlaSil
  4. bence de her gün sevgililer günü olmalı yoksa akıllarına hediye almak gelmiyor. Bence cok güzel hediyelerde var iken :D

    YanıtlaSil
  5. Sevgili günü için verdiğiniz özel tavsiyeler için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Sevgililer günü diye, sürekli aşk temalı hediyeler almaya mecbur değilsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler bu paylaşım için. Görsellerdeki sevgileler günü hediyelerini çok beğendik. Özellikle sevgilim kolyeye bayıldı. En yakın zamanda almayı planlıyorum bu kolyeyi :)

    YanıtlaSil
  8. Sevgililer günü hediye önerileriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  9. Sevgililer günü hediye önerilieriniz için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle gümüş kolye felan almayın tavsiye etmiyorum.. gümüş demirden farksız değersizleşti iyice..

    YanıtlaSil
  11. Şimdiden herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Sevgililer gününde sevgilinize alacağınız gümüş kolye dışında farklı takılarda alabilirsiniz. Örnek olarak isim kolye 14 ayar altından alabilirsiniz. hem uygun hem mutlu edici bir hediye olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  12. Tesbihane günümüzde en hızlı yayılan ve çok kaliteli ürünleri ile dikkat çeken her yerde reklamı olan çok büyük bir şirket haline gelmiştir. Güvenilir bir yerdir alış veriş yapabilirsiniz.Buralardan özellikle tesbihane konuda da belirtilmiş zaten

    YanıtlaSil
  13. şu yonca şeklindeki kolye oldukça güzel umarım sevgilim sevgililer gününde bana buna benzer birşey alır.. :)

    YanıtlaSil
  14. tekin alptekin12 Ocak 2016 14:47

    Yonca temalı kolye gerçekten çok güzel. Eşime almayı düşünüyorum. Alırsam inşallah çok beğenir.

    YanıtlaSil
  15. gercekten ilginc ve anlamlı hediyeler hiç aklım gelmeyenleride gördüm

    YanıtlaSil
  16. Keşke şu sayfayı eşim görse harika tespihler var alsa keşke bana

    YanıtlaSil
  17. şu tesbih hobisi bende de başladı Allah sonumuzu hayor etsin iyice dadandık bakalım bu siteyide bir kontrol edeyim

    YanıtlaSil
  18. En iyi sevgililer hediyesi yıllarca anlamını kaybetmemiş olan çiçeklerdir bana göre...Sonra sırasını sinema bileti ve patlamış mısır alır:)

    YanıtlaSil
  19. Güzel örnekler var ama ben yine klasikleşmiş hediyelerden yanayım. Zira bizim kızlara değişik bir şey alsan beğenmez :)

    YanıtlaSil
  20. bende kara kara düşünüyorum acaba ne alsam diye sizin tavsiyelerinizde güzel ama ben biraz klasik dışında birşey almak istiyorum hep aynı şeyler çünkü

    YanıtlaSil
  21. Valla ne yalan söyleyeyim değişik ve güzel örnekler var ama bana kalırsa sevgililer günü hediyesi denince akla çiçek gelir.

    YanıtlaSil
  22. paylaşım için teşekkürler dikkate alacağım paylaşımınızı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.