-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » En İyi Akıllı Telefon Hangisi?

ads
ads
Akıllı telefon dünyası her geçen gün biraz daha genişliyor. Telefon karşılaştırma  kategorimiz sayesinde Samsung, Apple, LG, HTC gibi markaların neredeyse gün aşırı çıkan yeni modelleri arasında daha sağlıklı bir tercih yapabilir ve hangi telefonun tam olarak size hitap ettiğini belirleyebilirsiniz.

Durumu şöyle açıklayalım, akıllı telefon dünyasında şu an aktif olarak 1000’in üzerinde model var. Bu telefonlar arasından bir seçim, bir tercih yapabilmek için hepsinin özelliklerine, fiyatlarına, tasarımlarına tek tek bakmak gerekir. Ancak TeknoCadde ekibi olarak, en son çıkan akıllı telefonların incelemesini telefon karşılaştırma olarak bazen iki telefon arasında bazen de 5-6 farklı telefon arasında yaparak en iyi akıllı telefon hangisi sorusuna yanıt vermeye çalışıyoruz.

En İyi Akıllı Telefon Hangisi?


Örneğin yeni bir akıllı telefon satın almak istiyorsunuz ve tercihinizi Samsung’dan yana kullandınız. 
O zaman Samsung Galaxy Note 5Galaxy S6 Karşılaştırması  haberimizde olduğu gibi karşılaştırma kategorimizde yer alan incelemelerden sizin istediğiniz telefonla ilgili olanı açarak, bu cihazın tüm özelliklerini öğrenebilir ve en önemli rakipleriyle olan karşılaştırmalarını sayfa sayfa analiz edebilirsiniz.

2.000 TL Altı Telefon Modelleri

Diyelim ki kısıtlı bir bütçeniz var. Ancak hangi telefonu alacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz, bu parayı alabileceğiniz en iyi telefonun hangisi olduğunu nasıl bileceksiniz? Teknocadde.com ekibi olarak aylık olarak hazırladığımız inceleme yazılarımızda, 2.000 TL’ye kadar alınabilecek telefonlar, 1.000 TL’ye alınabilecek en iyi telefonlar gibi çeşitli fiyat aralıklarına sahip modeller arasında da karşılaştırmalar yapıyoruz.

Bu sayede, sadece en üst segmente ait modeller değil, orta ve alt segment modelleri de görme ve analiz etmek imkanı yakalıyorsunuz. Bununla birlikte tabii ki yapacağınız yorumlarla ve sorduğunuz sorulara da uzman ekibimiz tarafından dakikalar içerisinde cevap veriliyor. Bu sayede telefon karşılaştırma incelemelerimizde bulamadığınız ya da cevabından emin olamadığınız konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. Xperia Z5 Compact tavsiye ederim 1.899,00 TL bu fiyat arasında en iyi telefonlar arasında bence.

    YanıtlaSil
  2. Samsung dan sasmamak lazim gibi iphone cok sevemedim ben

    YanıtlaSil
  3. en iyi akıllı telefon bana göre klavyesi rahat kullanılabilenlerdir note serisi bu konuda çok başarılı.

    YanıtlaSil
  4. güzel bir yazı olmuş bana göre telefonun en iyisi kllanabilirliği ve ihtiyaca cevap vermesidir.

    YanıtlaSil
  5. Yaklaşık 3 yıldır Lg kullanıyorum. Hiç bir şikayetim olmadı. Diğer markalara göre de oldukça uygun fiyatı.

    YanıtlaSil
  6. En iyi akıllı telefon tabi ki iphone çünkü çok stabil ve her işini rahatlıkla görebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  7. Geçenlerde akıllı telefonum bozuldu. Bu sefer ucuz bir şeyler alacağım diye mağazaya gittim ama en eli yüzü düzgün olan telefon 800 liraydı ve mecburen almak zorunda hissettim kendimi. Windows phone'lara şans verecektim fakat seçimimi Android' den yana kullandım.

    YanıtlaSil
  8. Ben iphone bir türlü alışamadım ve Samsungdan gayet memnunum. Note 3 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım, hala bir sorun yok maşşallah güzel çalışıyor :)

    YanıtlaSil
  9. xiaomi mi 6 bence 2000 tl altı en iyi telefon diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.