-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » HALI YIKAMAK İÇİN REKABET

ads
ads
Eskiden halılarını camdan dışarıya sarkıtıp uzun bir sopayla döven teyzelere görürdük. Bu manzarayla karşılaşmayanımız yoktur. Ev temizliğinin her zaman kolayını bulmaya çalışan ve temizlikten hep sıkılan insanlar artık temizlik konusunu dert etmek zorunda kalmayacak gibi görünüyor. Asimo ve türevlerinden bahsetmiyoruz. Gelişen teknoloji ve girişimci insanlar sayesinde temizlik sektörü büyük ilerleme kat etti. Yapılan araştırmalar, deneyim ve yüksek teknolji ekipmanlar bir araya gelince az zanda çok eşyanın temizliği ve dolayısıyla düşük maliyet ön planda kalmakta. Örneğin bir halı yıkama fabrikası halılarınız kapınıza gelip alır, yıkar, geri getirir ve yinede cüzzi miktarda halı yıkama fiyatları ile karşılaşırsınız.

HALI YIKAMAK İÇİN REKABET



Halı yıkama sektörünün büyümesi çok fazla başarılı girişimci sayesinde olmuştur. Bu girişimcilerin fazlalığı elbette her zaman olduğu gibi müşterilerin yani bizim lehimizedir. Bu fabrikaların aralarındaki rekabet daha fazla iş, daha fazla verim ve daha fazla hizmet anlamına gelmektedir. Halı yıkama konusu aslında belkide o kadar da büyütülecek bir konu olmamasına karşın halı yıkamanın öneminden bahseden ve belirli zaman aralıklarında sterilizasyon işlemine tabi tutan insanlarla karşılaşmanız normaldir. Bu rekabetin en büyük faydası halı yıkama fiyatlarındaki düşüştür. Öyle ki kendi başımıza aynı işlemleri yapacak olsak temizlik ürünlerine ve eşyalarına harcayacağımız para daha fazla olacak. Bu durumda bize düşende bu hizmetlerin meyvelerini yemek ve yorucu hayatımızdan bir sıkıcı işi daha elemektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. geleneksel yöntem ile mi yıkanıyor yoksa makinalar ile mi yıkanıyor; o önemli.

    YanıtlaSil
  2. ya valla banada çok garip gelmeye başladı bu adamların maaliyetini nasıl çıkarıyor bu paraya?merak ediyorum çokda doğrusu..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.