-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Pet Shop Hizmetinde Kaliteyi Sunan Uzman Adres

ads
ads

            İnternetin en popüler pet shopları bulunmaktadır. Pet shopların bir kısmı hayvan haklarını korumada eksik kalmaktadır. Ancak internet dünyasında hayvan sahipleri tarafından en beğenilen bir site ön plana çıkmaktadır.

Pet Shop Hizmetinde Kaliteyi Sunan Uzman Adres


            Sitenin adı elityavru.com olup adından da anlaşılacağı gibi yavru kedi ve köpeklere gereken önemi veren elit bir sitedir. Sitede yavru kedi ve köpeklerinizin doğal ortamda büyüyebileceği pansiyonlar bulunmakta ve kaliteli markalardan üretilen kedi ve köpek mamaları bulunmaktadır.
            Sitenin bir özelliği de uygun fiyatlarda kedi ve köpek yavrusu satışları yapmasıdır. Her bütçeye uygun fiyatlarda kedi ve köpek yavruları ve Mama çeşitleri satışa sunulmaktadır. Her renkten ve her cinsten kedi ve köpek yavrusu bulunan sitede Pug cinsinden evcil hayvanlar da bulunmaktadır.
             Ayrıca dünyaca ünlü köpek cinslerinin yavruları Rottweiler cinsi köpek yavruları da bulunmakta ve uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır.

            Site günümüzde en beğenilen ve mama ürünlerinin en çok tüketildiği pet shop sitesidir. Uzman personeliyle hizmet veren site exotic shorthair ürünüyle hayvan severler tarafından kalite bakımından onaylanan sitelerden biridir.

            Site eski ve köklü bir pet shop sitesi olması nedeniyle evcil hayvan beslenmesinde uzmandır, bu nedenle evcil hayvan alımında veya emanet etmede www.elityavru.com sitesi hizmetinizdedir.










ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu arkadaslarin ozeline soylemiyorum ama evcil hayvan satisi yasaklansa keske. Barinaklar dolu isteyen gitsin alsin

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.