-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sağlıklı Cilt için Yüz Yıkama Jeli

ads
ads
Cildim dış etkenler, makyaj, hava kirliliği gibi bir çok etkiye maruz kaldığı için eve gittiğimde yüzümü çok iyi temizleyip her türlü kir ve makyaj malzemesinden arındırmam gerekiyor. Hassas ve akneli cildim olduğu için çok problem yaşıyordum. Bu sebeple denediğim bazı yüz yıkama jellerinden bir türlü istediğim verimi alamıyordum. Yakın çevrem ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Avene yüz yıkama jeli almaya karar vermiştim.

İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda en uygun fiyatlı satış yapan site olarak http://www.turuncukasa.com/cilt-temizleme-urunleri-394-2 adresini buldum. Siparişi verdiğimde çok kısa sürede ürünün teslimatı verdiğim adrese yapıldı. Teslimatları çok hızlıydı. Ürünün fiyatı muadil ürünlerine göre biraz pahalı gelsede kaliteli ürünleri olan diğer markalar arasında uygun fiyatlıydı. Kullandığımda da ürünün bu fiyatı hak ettiğinden hiç şüphe duymadım. Cildim benim en önemli giysimdi bu yüzden ona gerekli hassasiyeti göstermek zorundaydım. Avene yüz yıkama jelini kullandıktan sonra cildim için temizleyicide olması gereken tüm özellikleri barındırdığını anladım. Yüzümde yıkadıktan sonra bıraktığı etki inanılmazdı. Pürüzsüz yumuşacık kir ve makyaj kalıntılarından eser yoktu. Daha önce kullandığım hiçbir yüz yıkama jelinde bu kadar etkili bir sonuçla karşılaşmamıştım. Yüzümü temizlerken aynı zamanda da bakım yapıp koruması benim için vazgeçilmez bir ürün olmasını sağladı. İçeriğinde bulunan avene termal su ciltte yatıştırıcı etkiye sahip. Bu sayede cildim yumuşak ve pürüzsüz oldu. Çok hafif ve ferahlatıcı bir kokusu da var. Üzerine hemen bir nemlendirici kullanmakta fayda var. Tabii ki benim nemlendirici tercihimde avene oldu. Sabah akşam kullandığımda hassas, akneli, pürüzlü olan cildimin gün geçtikçe çok sağlıklı olduğunu gördüm.

Cildi tahriş etmeden temizleme özelliğine sahip, içeriğinde nemlendirici özellikte olan gliserol, bakteri oluşumunu engelleyen çinko glukonat ve yatıştırıcı etki yapan termal su bulunmaktadır. Tüm bunların bir araya gelmesi ile sağlıklı cildin sahibi oluyorsunuz. Eğer akneli ve hassas bir cildiniz varsa sizin için de en uygun yüz yıkama jeli kesinlikle avene yüz yıkama jeli olacaktır. Denemekten korkmayın asla pişman olmayacaksınız buna eminim.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. bu ürünü kullandım fena bir ürün değil birçok ürünü inceledim onlara göre bu iyi düzeyde sayılabilir. indirimlerini kovalıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Nivea yüz temizleme jeli kullanıyorum ben yağlı ciltler için çok iyi bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. Cildim için bende birçok ürün kullandım. Diğer markalara göre bu gayet uygun ve düzenli kullanıldığında faydaları artı yönde ilerleyen bir ürün.

    YanıtlaSil
  4. İndirim dolayısıyla almıştım, verdiğim ücrete göre gayet etkili oldu benim cildimde. İndirim olduğunda bilgilendirebilirseniz süper olur.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.