-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Şevkat Yerimdar 2 Çok Eğlenceli Bir Film

ads
ads
SEVİLEN FİLM ŞEVKAT YERİMDARIN İKİNCİSİ GELİYOR.

Yeni bir komedi filmi daha seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Konusu hakkında çok fazla bir bilgi olmayan seri haline gelecek olan filmin ikincisinin de kahkaha dolu bir komedi filmi olması bekleniyor. Bütün bu küresel dünyanın insanları altına aldığı stres ve yorgunluk bilinmektedir. Bütün bu stresten yorgunluktan biraz uzaklaşmak için çok iyi bir alternatif olan komedi filmleri izlerken hem kahkahalarınızı tutamadığınız hem de konusuyla aklınızı tamamen kendisine odaklayacak bir film olmalıdır. Bu filmlerden biri olacak mı Şevkat Yerimdar 2 bilemiyoruz bu durum seyircilerinin takdirine bağlı tabi ki de. 25 Aralıkta izleyicileriyle buluşacak olan bu film heyecanla bekleniyor. Sitemizde şevkat yerimdar 2 izle linki aracılığıyla kolaylıkla filmi izleyebilirsiniz.



SAMİMİ SICAK BİR KOMEDİ FİLMİ ŞEVKAT YERİMDAR 2

Birçok sinema ve diziye imza atmış Bülent İşbilen tarafından yönetilecek olan bu film, samimi içten ve sıcak bir hikâyeye sahip. Filmin sevilmesinin de en önemli nedenlerinden biri bu aslında. Çok sempatik oyuncuları ile de sevilmesini sağlayan kahkaha dolu bu film herkesin beğenisini toplamıştır. Bu çok sevilen filmi sizlerle sitemizde şevkat yerimdar 2 full izle linkiyle paylaşıyoruz.

BÜLENT İŞBİLEN’DEN ŞEVKAT YERİMDAR 2
Bülent İşbilen’in yönetmenliğini yaptığı bu film büyük ihtimalle yine kendinden söz ettirecektir. Ancak bazen bazı komedi filmleri ilk filmindeki verdiği tadı koruyamayabiliyor komedi filmleri. Acaba ikinci olsa mı ki dediğimiz de oluyor. Tabi bazıları da ilk filmin komedisinin üstüne kepçeyle kahkaha ekliyor. Bütün bu olumlu olumsuz durumlar içerisinde tabi bir de bunun mali kısımları var komedi filmleri çok fazla maliyete sahip olmasa bile belli bir mali tablosu vardır tabi. Genellikle zengin kız fakir oğlan hikâyelerini de konu alan komedi dizileri her türlü izlenebilir bir boyutta oluyor nedense. Ne kadar eleştiri de alsa o kadar da izleyiciye sahip oluyor bu komedi filmleri. Bakalım Şevkatin yeni macerası da sevilecek mi göreceğiz. Sitemizde sizin için hazırladığımız şevkat yerimdar 2 hd izle linkiyle izleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.