-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye’nin Online Elektrik Tedarikçisi Karşılaştırma ve Değiştirme Servisi CazipEnerji!

ads
ads
Serbest tüketiciyseniz kolaylıkla tarife değiştirebilirsiniz. Cazipenerji sizin için tedarikçiyi buluyor ve birkaç tıkla geçiş yapabiliyorsunuz.

CazipEnerji’ye gelenler elektrik tedarikçisini değiştirerek tasarruf ediyor. Elektrik tedarikçilerini karşılaştırmak isteyen tüketiciler artık Türkiye’nin önde gelen elektrik tedarikçilerini tek bir adreste CazipEnerji.Com’da karşılaştırıyor. Kendileri için listelenen en cazip tarifeler arasından dilediğini seçerek geçişini yapıyor, indirimli elektrik kullanmaya hemen başlıyor.

 Türkiye’nin Online Elektrik Tedarikçisi Karşılaştırma ve Değiştirme Servisi CazipEnerji!


 2001 yılı itibariyle tüketiciler elektrik tedarikçilerini kendileri seçebilmekteler. Serbest tüketici uygulaması olarak bilinen çalışmada tüketiciler ilk yıllarda elektrik tedarikçisi seçebilmek için sanayi grubu tüketiciler gibi çok yüksek tüketime sahip olması gerekirken günümüzde serbest tüketici olabilmek için aylık ortalama 130 TL, elektrik tüketimi bazında yıllık 4000 kWh’a denk gelen bir tüketime sahip olmaları yetmektedir.  Ayrıca elektrik piyasasının serbestleşmesiyle sayısı çoğalan elektrik tedarikçileri sayısı serbest tüketiciler için cazip birçok ucuz elektrik tarifesi sunmaktadır. Bu tarifeler arasında seçim yapmakta zorlanan serbest tüketiciler için ise tercih yapmayı kolaylaştıran bir adres var. Elektrik tedarikçilerin tarifelerini tüketicilere çok kolay bir şekilde ulaştıran CazipEnerji, serbest tüketicilere en cazip elektrik tarifelerini listeleyerek, tarife detaylarını anlaşılır bir dille sunarak tüketicilere yol göstermektedir.

Birkaç Tıkla Tedarikçinizi Değiştirin!

CazipEnerji’de elektrik tedarikçisi değiştirebilmek için izlenmesi gereken birkaç adım bulunmaktadır. Öncelikle abone grubunu ve şehrini seçen serbest tüketiciler elektrik tüketimlerini ister TL olarak isterlerse de kWh cinsinden belirterek, CazipEnerji sisteminin kendileri için tarifeleri filtrelemesini sağlamaktadır. Tüketici bilgilerine uygun en cazip tarifeleri listeleyen sistem sayesinde tüketiciler indirimli elektrik tarifelerinin arasından kendileri için en cazip olan tarifeyi seçebiliyor. İncelediği tarifeler için gerek birim fiyat gerek sözleşme koşulları gerekse yıllık edeceği tasarrufu öğrenebilmektedirler. Dilediği tedarikçi seçimini yapan tüketici herhangi bir sürprizle karşılaşmadan, seçtiği tarife koşullarının değişmeyeceğinin garantisini de alarak işlemlerini tamamlıyor.

Başvuru işlemini sonlandıran tüketicinin onayı alındıktan sonra işlemlerin tüm takibi CazipEnerji tarafından yapılmaktadır. Geçişi onaylanan tüketici, takip eden ayın ilk günü indirimli elektrik kullanmaya başlamaktadır. Tedarikçi değiştirerek ucuz elektrik kullanan tüketiciler elektrik faturasını da seçtiği tedarikçiden almaktadır.


CazipEnerji, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek elektrik tedarikçisi değiştirme işlemi internet üzerinden gerçekleştirmeyi sağlamaktadır. CazipEnerji kurucuları ise edindiği tecrübeler ile yeni hizmet sektörlerinde de sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. CazipEnerji kurucularının yepyeni projesi EnCazip.Com’u da faaliyete geçirmiş ve tüketicilerin başka sektörlerde de tasarruf edebilmesini sağlamaktadır. Hizmet karşılaştırma sektöründe piyasaya yön verenlerden olmayı amaçlayan CazipEnerji sayesinde siz de elektrik tedarikçinizi karşılaştırın, tasarruf edin!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.