-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Maymunun Yaptıklarına Şaşıracaksınız.

ads
ads
Maymunlar çok becerikli canlılardır. Bizler dahi bir motoru çok iyi kullanamazken video yer alan maymun usta motorculara taş çıkarak şekilde hareketler yaparak çok iyi şekilde motoru sürebiliyor. Hadi hep beraber videoyu izleyelim.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. bazen şeytan dürtmüyor degil ya mi acaba diyorum çünkü maymunlar çok akıllı ama işte çok kötü bir duygu bazen şüpheye düşmek :( siz anladınız beni

    YanıtlaSil
  2. inanılır gibi deil ama gercek eğitilmiş maymun çok iyi hareket çekiyor.

    YanıtlaSil
  3. İyi yrtistirilmis bir maymunun yqpamayacagi is yok cidden guzel sov yapmis

    YanıtlaSil
  4. Helal olsun maymun reyise. Biz becerebilip de bisiklete binemiyoruz daha.

    YanıtlaSil
  5. Maymunlar akıllı yaratıklar. Yunuslar ve maymunlar zeka konusunda diğer hayvanlardan önce geliyor. Maymunlar savaşta da çok güzel kullanılabilir aslında. Düşman hatlarına hızlı .çevik şekilde bomba götürüp patlatmak gibi.

    YanıtlaSil
  6. Ciddi ciddi şov yapıyor arkadaş birde poz veriyor arada :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.