-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Asphalt 8 Airborne v2.2.0

ads
ads

Asphalt 8 Airborne v2.2.0 İndir.

Asphalt 8 Airborne v2.2.0 Android cep telefonu oyunu inceleme


Gameloft tarafından geliştirilmiş en çok oynanan efsane oyunlardan biridir. En son güncellemesi ile yenilikleri ile dikkat çeken yarış oyunu "Asphalt 8 Airborne" android oyununun "v2.2.0" güncel en yeni versiyonu. 


Asphalt 8 Airborne v2.2.0


Bu güncelleme ile oyuna yeni araçlar ve yarış pistleri ve daha birçok özellik eklenmiştir. Asphalt 8 Airborne v2.2.0 oyunu ile yeni maceralara daha eğlenceli şekilde adımlar atacaksınız. 

Android 2.3 ve üzeri sistemlerinize yükleyebilirsiniz. Dosya boyutu; 31. MB büyüklüğünde ve ücretsiz olarak kullanıcıya Google Play Store üzerinden sunulmakta ve oyunun ismini yazarak arama yaptığınızda direk indirebilirsiniz. Veya aşağıdaki orjinal bağlantıyı kullanarak indirmeniz mümkündür. 

Asphalt 8 Airborne v2.2.0 Android cihazlarda oynabileceğiniz  oyunun dili Türkçe ve İngilizce olarak ayarlanmıştır. Bu sayede Türkçe'yi seçerek rahat şekilde oynamanız mümkündür. Zaten daha önce oynadığınız bir oyunsa zorluk çekmeden ayarları ile oynanır ve zorlu bölümleri de eğlenceli şekilde geçebilirsiniz. Bu versiyon eski versiyonlara göre daha gelişmiş hatta bu zamana kadarki olanların en iyisi diyebiliriz. 

Asphalt 8 Airborne v2.2.0 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM


Bir önceki konumuzda "Shadow Fight 2 v1.9.14" android oyununun incelemesini yaptık. İndirme bağlantısna konumuzu inceleyerek ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Acayip ötesi saran bir oyun. Iphone'a kurmuştum saatlerce oynadığımı biliyorum bu oyunu. Çok sarıyor ve çok eğlendiriyor zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir oyun,nfs bir asphalt ikinci favori oyunumdur benim,kesinlikle oynanması gerekli..

    YanıtlaSil
  3. Oyundaki mekanlar ve arabalar çok güzel gerçekten ben tablete yükledim büyük ekranda daha güzel oluyor bu oyun.

    YanıtlaSil
  4. Hiç yuklemeyin eskiden güzeldi guncellemeden sonra 5 para etmez oynayamiyorsun bile!

    YanıtlaSil
  5. Bende guzel oyun olarak biliyorum ama guncelleme yaparak bir daha denemek lazim galiba

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.