-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kendinize Zaman Ayırın

ads
ads
Şehir içinde yaşadığınız hayat koşuşturması günden güne sizi çok daha fazla bunaltırken, avantajlı yurtdışı turları ile dünyayı gezip, farklı kültürlerle tanışıp anılarınıza yenilerini katmaya ne dersiniz? Jolly Tur, sizi dünyaya davet ediyor. Ne duruyorsunuz? Valizleri hazırlayın kaçınılmaz fırsatlarla sunulan ucuz yurtdışı turları 2016 yılında hayatınıza damga vurmaya hazır.

Kendinize Zaman Ayırın


Başka hiçbir yerde karşılaşamayacağınız ucuz yurtdışı turları ve fiyatları ile hayallerinizi süsleyen tatili gerçekleştirebilirsiniz.  Televizyondan ya da sosyal medyadan sık sık fotoğrafını gördüğünüz Eiffel Kulesi’ni ya da Pizza Kulesi’ni yakından görüp bir fotoğraf da siz çekmek istemez misiniz? Avrupa’ya gitmek o kadar da gözünüzde büyümesin, avantajlı yurtdışı turları ile artık siz de Aşk Çeşmesi’ne para atıp yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Seyahatiniz esnasında hem dinlenmek, hem keyif yapmak hem de birden fazla yeri aynı anda görmek istiyorsanız ucuz yurtdışı gemi turları kesinlikle sizin için birebir. Açık denizlerde yapacağınız avantajlı yurtdışı turları ile Ege ve Adriyatik turuna dahil olarak Yunanistan, İtalya, Hırvatistan ve Türkiye’de, Baltık Başkentleri turuna katılarak Almanya, Finlandiya, Danimarka, Estonya ve Rusya’da, Norveç Fiyortları turuna katılarak Almanya, Danimarka, Norveç ve Kiev’de, Akdeniz turuna katılarak ise Fransa, İspanya, İtalya ve Cenova’da eşi benzeri olmayan güzelliklere tanık olabilirsiniz. Gemi turları ile yapacağınız diğer avantajlı yurtdışı turları seçeneklerine de göz gezdirmeyi unutmayın.

‘Avantajlı yurtdışı turları güzel ama, biz vize ileri ile uğraşmak istemiyoruz’ diyorsanız Jolly Tur’un size bir müjdesi var. Tatiliniz vize kontrolüne takılmasın istiyorsanız ucuz yurtdışı turları vizesiz seçeneklerine göz atarak yepyeni rotalar keşfedebilirsiniz. Büyük Fas turlarına katılarak Casablanca, Marakeş, Fes ve Rabat’ta yepyeni bir kültürle tanışmak, Balkan turlarına katılarak tarihi ve medeniyeti bir arada yaşayamak, Güney Afrika turlarına katılarak Cape Town, Sun City, Pilanesberg ve Johannesburg’da bambaşka bir hayata tanıklık etmek vizesiz avantajlı yurtdışı turları seçeneklerinden sadece birkaçı. 


Gördüğünüz üzere, yurtdışına çıkmak artık o kadar da zor değil, Jolly Tur’un sizler için yarattığı özel avantajlı yurtdışı turları ile dilediğiniz ülkeye çok daha uygun fiyatlarla uçmak için erken rezervasyon avantajlarından faydalanabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. resimdeki nasıl bir yer burası duvardan kale gibi duruyor en tepedekin yolu nasıl çıkıyor merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Valla şuan istediğim en büyük şey valizimi toparlayıp, güneşin sıcağın ve denizin doğa ile buluştuğu bir yere apar topar gitmek. Biraz kafa dinlemek stress atmak, ne güzel olurdu :)

    YanıtlaSil
  3. kendi zaman ayırmak herşeyden önce büyük lüks bu zamanda. zaman hiç olmadığından daha kıymetli günümüzde

    YanıtlaSil
  4. Böyle yazıları gördükçe yurt dışına gidesim geliyor (: Eğer gün olur da gidersem sanırım İtalya 'ya gitmiş olacağım.

    YanıtlaSil
  5. Vallahi doğru diyorsun hocamda işten güçten zaman kalmıyor ki kendi adıma konuşayım sabah akşam işteyim gezsem bu sefer ertesi gün iş yerinde uyukluyorum :)

    YanıtlaSil
  6. 2-3 arkadaş ortaklaşa yurtdışı seyahatine çıkmayı planlıyoruz. Öncelik olarak İtalya, Fransa ve son olarak Karayiplere kısmetse gideceğiz. Eğer uygun bilet vb şeyler bulursak bizim için daha iyi olacak...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.