-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » UNDELETE 360 2.16

ads
ads

UNDELETE 360 2.16 İndir

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma File Recovery Ltd.
Lisans Ücretsiz
Dil Desteği ( Arayüz ) Türkçe
Program Boyutu 2.3 MB
İşletim Sistemi Windows 7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Yedekleme - Kurtarma
Açıklama ( Özellikleri ) Kendi alanında Türkçe ara yüzü ile en iyi dosya veri kurtarma programıdır. Yanlışlıkla sildiğiniz ve geri getirmek istediğiniz dosyaları kolay şekilde eskisi gibi bulabilir ve getirebilirsiniz. Yazılım ücretsizdir.
    Programı İndirmek için  > > >http://www.undelete360.com/files/undelete-360-setup.exe

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. kesinlikle çalışmayan işe yaramayan gereksiz bir program, bunun yerine bu türevde norton ghost'u tavsiye ederim, crack bulursanız sorunsuz, harika bir program ve kesinli çalışıyor....

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.