-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ankara'da Patlama Oldu..

ads
ads
Çok kısa bir süre önce  Ankara'da patlama meydana geldi. Genelkurmay Kavşağına yakın bölgede askeri araçların geçiş esnasında meydana gelen patlamayla ilgili gelen ilk görüntüler olay yerinin yangınlarla dolu olduğu gözükmektedir.

Olayla ilgili açıklamalar henüz tam olarak yapılmamıştır.  Ancak patlamada 10 kişi yaralanırken 5 insanda hayatını kaybettiği bildirilmiştir.

Bu saldırının bomba yüklü bir  araç ile meydana geldiği ve  Vali Vali Mehmet Kılıçlar patlamanın bu yönde olabileceğini tahmin ettiklerini söyledi.

Bunun haricinde bazı internet sitelerine özellikle sosyal medyaya girişlerde sorunlar yaşanmaktadır. Bu olayla ilgisi var mı yok mu bunu tam olarak bilmiyoruz.

son bilgi olarak    "28 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ, 61 VATANDAŞIMIZ YARALANDI"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Haberi az önce öğrendim ve büyük bir üzüntü içerisindeyim. Bu terör denen bela ne zaman son bulacak daha kaç can yanacak yazık günah değil mi bu insanlara ve ailelerine.

    YanıtlaSil
  2. Bu olayı gerçekleştiren ve buna yardım yataklık eden kişilere lanet olsun. Yeter artık bun terörü içimizden def edelim. Daha ne kadar mahsum insan ölecek.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.