-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astropay Nedir Havale ile Astropay Satın Al

ads
ads
Günlük yaşantımızın kolaylıkları arasına giren internet ve alışveriş artı en büyük rahatlığımız oldu. İnternete giriyor ve satış yapan sitelerden beğendiğinizi alıyor ve ödeme yaparak adrese teslim istiyorsunuz. Üstelik yerinizden dahi kalkmadan mağazaları dolaşıp yorulmadan! Bu kolaylık ile gerekli olan tüm eşyalarınızı dahi satın alma imkânı bulabiliyorsunuz. Bu tarz alışveriş yaparken tabi ki kullandığınız tek ödeme aracı kredi kartı olmaktadır. Ama kredi kartı ile bazı sorunlar son dönemlerde çok fazla yaşanır oldu. Kartların boşaltılması ve kart bilgilerinin ele geçmesi ile dolandırıcılık olması artık güvenli bir alışverişi ortadan kaldırmış oluyor. Bunun için yeni bir uygula olarak karşımıza çıkan Astropay ile satın alma oldukça pratik ve güvenli bir uygulama!


Astropay Nedir Havale ile Astropay Satın Al


Astropay Nedir?

Bir ödeme şekli ve aracı olan Astropay nedir; yükleme yapılarak kullanılan tek seferlik geçerli olan bir kart uygulaması olarak adlandırılıyor. Pin kodu girilerek yüklediğiniz tutar kadar ödeme yapabilir ve alışverişe başlayabilirsiniz. Bittiğinde tekrar yükleme yaparak yenileme şansına da sahipsiniz! Üstelik oldukça güvenli bir uygulamadır.

Astropay Nasıl Satın Alınır?

Astropay; banka havalesi yaparak satın alınabilir. Ayrıca kredi kartı ile de ödem şansınız bulunmaktadır. Astropay satın almak istediğinizde satış yapan sitelere girmeniz ve müşteri temsilcileri ya da canlı destek aracılığıyla bilgi alabilir ona göre hareket edebilirsiniz. Kafanızdaki tüm soruların cevaplanması ile banka havalesini istediğiniz tutarda yatırarak Astropay kartına hemen anında sahip olabilir ve alışveriş yapmaya başlayabilirisiniz.  Tek bir tutar gerekli olan alacağınız ürüne ait tutar olması güvenli bir alışverişin işaretidir. Kodu girerek ödeme yapmanız yeterli olmaktadır. Bu sayede asla hiçbir güvenlik açığı oluşmaz ve rahatça satın alma işlemi gerçekleşir.

Astropay İçin Kişisel Bilgi Alınır mı?

Astropay satın almak için gerekli olan tek şey rakamlardır. Yani ödeme yapacağınız rakamı belirlmeniz ve yapmanız halinde yükleme yapılır ve 19 haneli pin kodu içeren karta sahip olarak kullanma fırsatını yakalarsınız. Ödeme yaptığınız sitede asla kişisel bilgileriniz ve banka hesaplarınız devreye girmez. Hem güvenli hem de pratiktir.

Astropay Nerelerde Kullanılır?

Astropay kullanmak için Astropay ödeme kabul eden online platformlardan, alışveriş sitelerinden ve oyun sitelerinden istediğinizi seçerek kullanma imkanınız olur. Ödemeyi kodla yapmanız yeterli olacaktır.

Astropay Sanal Mıdır?

Evet! Sanal olarak uygulanan bir ödeme şeklidir. Kart da sanal olarak düzenlenir. Tek kullanımlık olması ise; hiçbir bakiyenin kalmaması ile sonlanır. Bu sayede hiçbir sorun yaşanmaz ve güvenli alışveriş yapılır. Tutarınız kadar kullanmaya başlarsınız.  

Astropay Kartını Kimler Alabilir?

Astropay kartını herkes alabilir. 18 yaşından küçükler de ebeveyn onayı almalıdırlar. Çünkü çıkılacak miktar sonuçta ailenin geliridir. Bunun dışında belirlediğini tutarı banka havalesi yaparak yatırmanız halinde Astropay kartına hemen sahip olmanız mümkün olacaktır. Yatırdığınız havale ile kart kullanımı aktif hale gelecektir. Bu sayede alışverişte güveni de yaşamış olacaksınız.

Astropay Bozdurulur Mu?

Astropay kartına yaptığınız yüklemenin tutarını kullanmamanız halinde bozdurabilirsiniz. Miktar bankanıza havale edilir ve hiçbir kayıp yaşmadan işlemi sonlandırabilirsiniz. Güvenli ve teminatlı bir uygulama olan Astropay ile rahat ve huzurlu alışverişler sizleri bekliyor! Kredi kartları ile ilgili yaşadığınız hiçbir orunu Astropay ile yaşamaz istediğiniz zaman da sonlandırabilirsiniz. Kolaylığı ve güveni tercih edilmesi için önemli bir ayrıntıdır.


 Astropay kart edinmek istemeniz halinde; http://www.astropaykartal.gen.tr/ adresimizden ve 0850 840 82 27 telefonumuzdan bize ulaşabilir ve güvenli olarak Astropay satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. bu kartın cebinizdeki kredi kartından tek farkı kart aidatının olmaması ve yüksek güvenlik önlemlerinin olması

    YanıtlaSil
  2. bu iş yüzyılın kolaylığı. ukash'ı tahtından indirecek yüksek ihtimalle.

    YanıtlaSil
  3. kullanılışlı bir kart bende önermiş olduğunuz siteden kart alışverişlerimi yapıyorum. Güvenilir siteleri önerdiğiniz içinteşekkürler ibrayim bey https://www.astropaykartal.gen.tr buradan alıyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.