-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Paykasa İçin Nasıl Ödeme Yapabilirim?

ads
ads
Teknolojinin gelişmesi ve internetin artık hayatın içerisinde belli bir yere gelmesi ile birçok alanda yaşanan gelişmeler sayesinde artık neredeyse tüm alışverişlerde internet siteleri kullanılıyor. Bu durumda kredi kartı ile alışveriş imkânı doğuyordu. Ancak son dönemlerde yaşanan birçok dolandırıcılık olayları; kredi kartlarının güvensizce bilgilerinin ele geçirilmesi ile insanlarda internet üzerinden kredi kartı kullanma açısından sorun yaşamasına neden oldu. Bu durumda hesaptan para çekme ve kart limitlerinin boşaltılması gibi sorunlar artık bu alışverişlerde güvenilir bir yol aranmasına etken oldu. İşte bu gibi durumların yaşanmaması için ‘’Paykasa’’ ödeme şekli ortaya çıktı.

Paykasa İçin Nasıl Ödeme Yapabilirim?


Paykasa Nedir?

Artık kredi kartını kullanmadan online satış siteleri, oyun siteleri ve daha birçok site de ‘’Paykasa’’ adı verilen ön ödemeli olarak kullanılan ve kupon halinde olan bir ödeme sistemi oluşturuldu. Alternatif olarak yapılan bir ödeme şeklini ifade eden Paykasa ile daha kolay ve güvenilir bir internet alışverişi yapmak mümkün olacaktır.

Paykasa Nasıl Alınır?

Paykasa satın almak için bu satışı yapan sitelerin vermiş olduğu hizmetlerden yararlanmanız mümkün olmaktadır.  Tek seferlik kullanım içeren Paykasa kartlarına istediğiniz miktarı belirleyerek yükleme yaptırmanız ön koşul olarak sağlanmaktadır. Kart olarak sunulan bu hizmette, kartın içerisinde bir tutar sonucu bir ödeme yapılıyor ve sonrasında karta sahip olunuyor. İhtiyacınızı kendiniz belirleyeceğiniz limitle alım yapabilir; bunun için banka, EFT, kredi kartı gibi kullandığınız araçlarla Paykasa kartına sahip olabilirsiniz.  Bunun için gerekli olan her türlü ayrıntıyı ve bilgiyi canlı destek sunan Paykasa satın alımı yapacağınız sitelerden edinebilirsiniz. Ya da verilen telefon numarasından arayarak da bu bilgileri almanız mümkün olacaktır.

Paykasa İçin Kişisel Bilgi Alınır mı?

Paykasa kart almak için ödeme yapmanız için hiçbir kişisel bilginiz istenmemektedir. Sadece 19 haneli pin kodu olan bir karttır ve bunu kullandığınız zaman hiçbir şekilde bankanıza ya da kendinize ait hiçbir kişilik bilgisi içermez ve karşı tarafa aktarılmaz. Sadece rakamlar ile hareket edilen bir sistem oluşmaktadır.

Paykasa Nerelerde Kullanılır?

Paykasa ile alınan ve oyun oynanan siteler ile  internet üzerinde satış yapan birçok site içerisinde alacağınız ürün için kullanma imkanı sunmaktadır. Sadece ödeme için kullanabileceğiniz ve güvenli olan bir ödeme şeklidir.

Paykasa Sanal Mıdır?

Evet! Sanal olarak kullanılan bir karttır. Sadece üzerinde bir pin kodu kullanılan ve tek seferlik geçerli olan bir sunumdur. Yenilemek için tekrar bağlantı kurarak para yüklemeniz gerekli olacaktır. Güvenlik açısından sadece Paykasa ödeme alan sitelerde kullanmanız önem taşımaktadır. Çok kısa sürede oluşturulan bu kart ile güvenli alışveriş yapma imkânına hemen kavuşabilirsiniz.

Paykasa Kartını Kimler Alabilir?

Paykasa kartına sahip olabilmek için ödeme yapan herkes sahip olabilir. Ancak 18 yaş altı için yetişkin izni gerekli olacaktır. Paykasa sanal bir kart olması nedeniyle ödeme şekli ve sahip olma işlemleri de sanal olarak yapılmaktadır. Ancak güvenli olmayan ve bilmediğiniz Web sitelerine itibar etmemeniz bu konuda dikkat etmeniz gereken konudur.

Paykasa Bozdurulur Mu?

Paykasa satın aldıktan sonra istediğiniz zaman bozdurma işlemini gerçekleştirebilir ve hesabınıza paranızın aktarılmasını talep edebilirsiniz. Güvenli bir hizmet ve kişilik haklarınızı ortaya koymayan Paykasa kart kullanımı sizlere online alışverişlerde daha sağlıklı ve güvenli bir yol öneriyor. Bu sayede tereddüt etmeden istediğiniz şekilde alışveriş yapma imkanı bulacaksınız.

Paykasa kart edinmek istemeniz halinde; http://www.paykasaal.gen.tr/ ve 0850 840 82 27 telefonumuzdan bize ulaşabilir ve güvenli olarak Paykasa satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.