-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Astropay Nedir?

ads
ads
Ön ödemeli kart olarak yaygın şekilde kullanılmaya başlanan astropay kartlarınızla güvenli bir şekilde alışverişlerinizi yapabilme şansına da sahip olacaksınız. Online platformda hemen herkes alışveriş yapabilmek için sanal mağazaları gezinirken çoğu internet sitelerinde kredi kart bilgilerinizi vermek size pek güvenli gelmeyebilir. Çünkü yaşantımızda ne yazık ki dolandırıcılık vakası oldukça fazla ortaya çıktığından dolayı sanal kartları kullanarak hiçbir şekilde güvenli bilgilerinizi vermenize gerek kalmadan da alışverişlerinizi gerçekleştirme şansına da sahip olacaksınız. Astropay Satın Al ile sizlerde yalnızca Türkiye’de olmamakla birlikte dünyanın pek çok şehrinde ki marka imajına sahip popüler online alışveriş mağazalarında bile alışverişlerinizi de gerçekleştirme şansına da sahip olabilirsiniz. Fiziksel olarak bir kart olmamakla birlikte sanal kartlarınızı 16 hanelik tek kullanımlık şifrenizle beraber kullanmaya başlayacaksınız. Astropay kartları hemen sizlerde satın almaya başlayarak güvenli bir şekilde alışverişlerinizi de yapabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Astropay Nedir?


Kartta ki miktar bitene kadar online platform aracılığı ile tüm alışverişlerinizi de kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilme şansına da sahip olacaksınız. Astropay kartlarla artık sizlerde alışverişlerinizi yaparken hiçbir şekilde güvenlik endişesi de duymayacak ve gönül rahatlığı ile alışverişlerinizi de yapacaksınız. Astropay Satın Al yoluna sizlerde bir an önce başvurun ve sorunsuz şekilde alışverişlerinizi yapabilme şansına sahip olun. Bundan böyle internet ortamında alışveriş yaparken bile herhangi bir güvenlik sorunu yaşamayacaksınız.


Üstelik yalnızca alışveriş için değil para yatırma işlemleri içinde astropay kartlarınızı kullanmaya da başlayabilirsiniz. Para yatırma işlemlerinizi de hızlı bir şekilde yapabilmeniz sanal kartlarınız ile artık oldukça kolay olmaya da başlayacaktır. Ne kadar tutarında bir ödeme yapmak istiyorsanız isteyin herhangi bir sorun yaşamadan astropay kartlarınız içinde yer alan limitlerinizi de kullanmaya başlayabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Bu odeme kartlqri kullanim kolayligi sagliyor yakin zamanda yildizi parlar kesin

    YanıtlaSil
  2. online alışverişe yeni bir güvence ve soluk getirecek kart olarak görüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır bu astropayın ne olduğunu öğrenmek istiyordum bir türlü fırsatım olmamıştı. Şimdi denk geldim ve öğrendim o kadar seçenek var iken kullanırmı bilmem ama iyi bir olay. Teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  4. Son zamanlarda o kadar çok ödeme seçenekleri ve yöntemleri ile ilgili yeni bir şeyler çıkıyor ki hangisi doğru hangisi yanlış uada hangisi güvenilir insan karıştırıyor.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba arkadaşlar önerilen siteden güvenli bir şekilde alış veriş yapa bilirsiniz gayet başarılı ve güvenli bir sitedir kişisel bilgilerinizi kullanmaktan korkuyorsanız bu kartlar sizin yardımınıza koşuyor hiç bir kimlik kart bilgisi vermeden tüm platformlarda güvenli bir şekilde alış veriş yapıyorsunuz gerekse bir çok kişinin yetişkin ürünleri almada kullandığı gibi yada yetişkin sitelerine arkadaşlık sitelerine gold üye olabilirsiniz önerilen sitenin SSL sertifikası mevcut yanı sıra Whois bilgileri gizli değildir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.