-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ataşehir İlçesi Arçelik Servis Hizmetleri

ads
ads
Ataşehir ilçesinde yıllardır Arçelik beyaz eşya kullanıcıları için teknik servis hizmeti veriyoruz. Firma olarak son derece deneyimli teknisyenler ile çalışıyor ve bağlı olduğumuz servis merkezinin sunduğu imkanlar ile her türlü orijinal yedek parçayı temin ediyoruz. Tüm onarımları ekonomi bir şekilde ve yerinde yapıyoruz. Kaliteli bir Arçelik servis hizmeti için Ataşehir Arçelik Servisi şubemizi arayarak hizmet alabilirsiniz. 


Ataşehir İlçesi Arçelik Servis Hizmetleri


Arçelik buzdolabı servisi: Dünyanın en kaliteli buzdolabı markalarından biri olan Arçelik ülkemizde en çok tercih edilen buzdolabı markasıdır. İstanbul Anadolu Yakasının en büyük teknik servis firmalarından biri olarak siz buzdolabı kullanıcılarına profesyonel tamir hizmeti veriyoruz.
Kayışdağı Arçelik Servisi, Ataşehir bölge servisin en büyük şubesidir. Kayışdağı merkezli Arçelik servis bölge halkına aynı gün içinde beyaz eşya, kombi ve klima servis hizmetleri sunuyor. 
Neden Ataşehir Arçelik Servisi?

• Tüm onarımlar 1 yıl garantilidir.
• Model ayırt etmeksizin onarım yapılır
• 7 gün 24 saat aktif çağrı merkezi ile kesintisiz kayıt hizmeti
• Uzman tekniker kadro ile kaliteli çözüm
• Donanımlı Arçelik servis araçları ile yerinde onarım

Ataşehir ilçesinin en kalabalık semtlerinden biri de İçerenköy’dür. İçerenköy Arçelik Servisi, uzman kadrosu ile acil teknik servis hizmeti sunuyor. Kış aylarında kombi, yaz aylarında ise klima cihazlarınızı aynı gün içinde tamir edecek kapasitede ve teknik kadroya sahibiz. 
Arçelik servis olarak hizmet veren firmamız özel servistir. Özenle bir servis hizmeti almak için son derece doğru adrestesiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ataşehir'de yaşayıp Arçelik marka cihazlarında veya beyaz eşyalarında problem oluşanlar için muhteşem bir servis bence, özellikle tecrübeli ekip birok işi kısa sürede hallediyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.