-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Farm Heroes Saga v2.43.2

ads
ads

Farm Heroes Saga v2.43.2 Oyunu İndir.


Farm Heroes Saga v2.43.2 android cep telefonu oyunu.

Bu oyunu hemen hemen herkes yakından tanır ve oynamıştır. En azından ismine aşinadır. "Farm Heroes Saga" oyunun en güncel versiyonu ile karşınızdayız.

Çiftlik oyunları arasında en sevilen oyundur.  Bu oyunda sınırsız olarak yaşam modu yer almaktadır. 


Farm Heroes Saga v2.43.2


Daha çok altın kazanmak için tarım ürünlerini eşleştirmeniz lazım. Tarlanızı dış güçlere karşı korumak için diğer tarla  sahipleri ile güçlerinizi birleştirin ve kendinizi korumaya alın aynı zamanda daha az zarar ile oyunun keyfini sürün. 

Bu oyun genel olarak macera türünde oyundur. Sevenleri için en güncel versiyonu indirmek isterseniz Google Play Store üzerinden arama yaparak indirebilir veya aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Lisansı ücretsizdir. Dil Türkçe ve İngilizce'dir.


Farm Heroes Saga v2.43.2  oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.farmheroessaga

Bir önceki oyun tanıtımı "Sniper 3D Assassin v1.9.2"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Farm Heroes Saga oyunu çok güzel. Özellikle oyunda yetiştirdiğimiz bitki türleri çok gerçekçi, bir zamanlar facebook'ta buna benzer oyun vardı, ondan daha güzel yapmışlar.

    YanıtlaSil
  2. Oyun güzel ama çok zor biraz daha kolaylaştırsanız oyun güncellendi seviye 1 den başlattı beni ya

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.