-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » GÜN BOYUNCA OTURMAKTAN KAYNAKLANAN AĞRILARDAN YORULMADINIZ MI ?

ads
ads
Teknolojinin gelişmesi ve bilişim çağına girilmesi ile makinalar insanların yaptığı birçok işi üstlendi. Bununla beraber artık ofisler daha fazla yaygınlaştı ve insanların büyük bir kısmı gününün büyük bir kısmını oturur halde iş yaparak geçiriyor. Bel, boyun ve omuz ağrıları git gide daha fazla sorun oluşturmaya başlıyor. Bahsettiğimiz problemleri  bir  çoğumuz artık yaşıyoruz. Şimdi sizler için uzun araştırmalarımız sonucunda ulaştığımız tasarım harikası ofis koltuklarından bahsedeceğiz.

SİZLERE ÇALIŞMAYI KEYİFLİ HALE GETİRECEK BİR SIR VERECEĞİZ

  Naviga Ofis Koltukları olarak Alman devi Löffler’i ülkemize taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnsan sağlığı için özel tasarlanan bu koltuklar, 20 yıllık Alman tecrübesinin geldiği son nokta. Türkiye de sadece bizim satışını yaptığımız Löffler ürünleri  uzun süreli oturmalarda oluşan bel ve boyun ağrılarına artık son veriyor. Eşsiz tasarımının sizleri büyüleyecek olması bir yana Löffler ürünleri ERGO TOP olarak adlandırılan yeni bir sistem  sayesinde sektördeki diğer rakiplerine çok büyük bir fark atmayı başarıyor. ERGO TOP®, uluslararası patente sahip, Münih Üniversitesi ergonomi bölümünden sertifikalı bir sistem.

NEDİR BU ERGO TOP ?


   ERGO TOP’ın ne olduğuna gelecek olursak; oturma alanındaki yenilikçi bir disk mekanizması. Bu mekanizma gerek uzun süreli gerekse yanlış pozisyonda oturmadan kaynaklanabilecek ve alışılagelmiş sandalyelerle önlenemeyen sırt ve boyun ağrılarını önlüyor performansı artırıyor.

GÜN BOYUNCA OTURMAKTAN KAYNAKLANAN AĞRILARDAN YORULMADINIZ MI ?

ERGO TOP BİZE NE GİBİ BİR FAYDA SAĞLAYACAK ?

   ERGO TOP® teknolojisi jimnastikten bildiğimiz pilates topundan esinlenmiştir. ERGO TOP® patentli, inovatif bir oturma şeklidir ve sandalyenizin oturma alanına hareket sağlar. İsterseniz öne eğilin, yana dönün veya arkanıza yaslanın. ERGO TOP® 360° yaptığınız her hareketi sizinle beraber yapacaktır. Boyun ve bel ağrılarının uzun süreli oturmalarda oluşturacağı ağrıyı gidermek için, özellikle internette yüzlerce yöntem sayılmıştır. Bu yöntemlerin doğru olanlarının neredeyse  tamamını  ERGO TOP bize kendi başına sunabilmektedir.

BİZDE HER ARADIĞIN YOK !

  En iyi bildiğimiz işi yapıyoruz. Koltuk satın almak için ulaştığınızda ‘’bir de klimamız var’’ hiçbir zaman demeyeceğiz. Biz bu sektörün en iyisiyiz ve daima öyle kalmak için çok çalışacağız.

GÜN BOYUNCA OTURMAKTAN KAYNAKLANAN AĞRILARDAN YORULMADINIZ MI ?  1

İDDA EDİYORUZ ÇALIŞANLARINIZIN VERİMİ ARTACAK !

  Löffler ürünleri kişisel olarak tercih edilebileceği gibi, kurum sahiplerinin de ciddi manada düşünmesi gereken ürünlerdir. Tüm çalışanlarınızın çok daha dinç ve motivasyonu yüksek bir şekilde gördüğünüzü hayal edin. Kulağa hoş geliyor öyle değil mi ?

  Yoksa siz hala www.navigaofiskoltuklari.com ‘u ziyaret etmediniz mi ?

Somut Medya İnternet tarafından hazırlanmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Koltuklarınız çok ilgimi çekti. İzmir'de görebileceğimiz yer var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Günümün büyük bir kısmını bilgisayar başında geçiren biri olarak tamda böyle bir şeye ihtiyacım vardı teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Uzun süre bilgisayar başında kalanlar ve ofis ortamında çalışanlar bel ağrılarından muzdarip. Ben de kendime yeni bir koltuk alacağım, sağlık şakaya gelmez.

    YanıtlaSil
  4. gün boyunca masa maşında oturmak veya çalışmak kifoz adı verilen halk dilinde kamburluk olarak bilinen duruş bozukluğuna davetiye çıkartmakta

    YanıtlaSil
  5. İşim gereği ne yazık ki bütün gün boyunca masa başında oturarak çalışıyorum. Haliyle bilgisayar ekranına baktığımız için sürekli, bir kamburluk durumu söz konusu. Koltukları çok beğendim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Sürekli bilgisayar başında çalışan biri olarak konunuz gerçekten çok yararlı olmuş. Eminim benim gibi birçok kişi faydalanacaktır.

    YanıtlaSil
  7. Ofis çalışanlarının en büyük sorunlarından biri bütün gün masa başında ve bilgisayar ekranı karşısında oturmaktan kaynaklanan ağrılar.

    YanıtlaSil
  8. çok iyi koltuk modelleri gördüm bilgisayar başında çok zaman öldürüyoruz bir tane almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  9. Gün boyu oturmak, hareketsiz kalmak çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Koltuklar ilgi çekici.

    YanıtlaSil
  10. Tüm gün bilgisayar başında vakit geçiren biri olarak bu konu ilgimi çekti. Sipariş edeceğim sanırım bu koltuklardan bir tane.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.