-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Metin2 Pvp Serverler,Pvp Serverler Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?

ads
ads
Merhaba değerli metin2 oyuncuları.Bugün sizlere metin2 pvp serverler açılacağı zaman nelere dikkat edilmeli bu konuda bahsetmek istiyorum, çünkü bir çok metin2 oyuncusu pvp server açmaya başladı ve piyasada çok sayıdı metin2 pvp server mevcut fakat bir çoğu gün geçmeden hemen kapatılıyor.Çünkü pvp server açan arkadaşların çoğunluğu bilgisiz ve yetersizler.Oyuncular her zaman kaliteli ve özgün bir oyun yapısı isterler fakat server açan arkadaşlar hazır bilişim siteleri ve filesileri ile oyun açtıkları için elbette oyuncular fazlasıyla sıkılıyorlar ve oyunu bırakıyorlar.Bu durumda hem oyuncular hemde server açan arkadaş zarar etmiş oluyor.Bu yüzden her iki tarafında bu konuda dikkatli olması ve özenle davranması gerekiyor.

Metin2 Pvp Serverler,Pvp Serverler Açarken Nelere Dikkat Edilmeli?



Çok fazla sayıda pvp server açılması oyuncular için oldukça sıkıntılı bir durum çünkü o kadar çok server varki oyuncular hangi serveri seçeceğini bilemiyor.Ve yanlış seçim yapmaktan korkuyorlar.Bu nedenle pvp serverler açılırken çok daha duyarlı olunmalı ve insanların emekleri göz önünde tutulmalıdır.Çoğu server sadece para kazanma amacı ile açılıyor bu oyun aksine zevk almak için oynanan bir oyun.Tamamen ticari gözle bakmak çok yanlış bir durum.Server seçimi yaparken genel itibari ile serverlerin sitelerinin kalite durumuna, tanıtım kalitesine dikkat etmek gerekli site ve tanıtımlar ne kadar kaliteli ise emin olunki server de bir o kadar kalitelidir.


Metin2 pvp server açarken dikkat edilmesi gereken hususlara gelirsek en başta gelen bilişim üzerinden açmayı düşünüyorsanız çok araştırmanız çünkü bilişimlerin sağladığı hizmet kalitesi ve fiyatları çok fazla değişiklilik gösteriyor ve durum araştırmamızı gerektiriyor.En kaliteli ve en uygun bilişimi tercih etmeliyiz ve bilişim filesi kullanacaksak bu fileslerin daha önce kullanıldığı serverleri isteyip bu serverleri test etmek denemek gerekmektedir.Örneğin açılan birçok wslik pvp serverler tutmuyor ve hemen kapatılıyor çünkü wslik serverler de ciddi anlamda bir düzensizlik var çok basit olduğu için hemen oyuncu gidiyor veya oyuncu az olduğu için oyuncu kaybediliyor.Bu yüzden genellikle emek server açmaya çalışın ve gerçekten kaliteli hizmet vermek için çabalayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. çocuklar oyunu orjinal sunucularında oynamak yerine kendi sunucularını açıp diğer çocukları dolandırıyorlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.