-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yaşa Değil Akıla Bakacaksın..

ads
ads

Anne ve babasına tokat gibi cevap verdi.

Annelerimiz, babalarımız bizler için çok önemli yer teşkil ederler. Ama insanlar çok değişken canlılar olduklarından zamana göre farklılıklar gösterir. En önemlisi annelerimizdir ve çocukluğumuzda bizlere onlarca eziyete rağmen hiç bırakmadan baktıkları gibi bizlerde ne olursa olsun onlara bakmak zorundayız ve huzur evlerine göndermek kadar alçakça bir tutum olamaz. Adam gibi adam annesine bakar. Cennet annelerin ayakları altındadır. Bu yüzden yaşlandıklarında onlara elimizden geldiği kadar iyi davranmak ve sonuna kadar bakmak gerekir. Bu dini açıdan da çok önemlidir. Allah katında sevap kazanmamıza ve İnşaAllah rızasını kazanmamıza vesile olur aksi olursa... Her şeyin en iyisini Allah (Celle Celalûhü) bilir.

Aşağıdaki video muhtemelen bir diziden alıntılanmıştır. Hangi dizi olduğunu bilmiyoruz ancak ufak çocuk sonunda çok anlamlı ve tokat gibi cevap ile anne ve babayı susturuyor.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten aklın yaşta değil başta olduğun göstergesi bu video. İzleyin sizde görün.

    YanıtlaSil
  2. Ben böyle düşünenlere çok kızıyorum.Hangimiz verebileceğiz onların bize bakarken ki emeklerinin hakkını? hangimiz onların biz bebek iken uykusuz geceleri geri verebileceğiz? Hangimiz ödeyebilecek en kötüsüde olsa anne baba hakkını

    YanıtlaSil
  3. Yanlisda davransalar konusmalarimiza cevaplarimiza dikkat etmek lazim is isten gecince keske yapmasaydim dememek icin

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.