-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Timsahın İnanılmaz Hamlesi İle..

ads
ads
Timsahlar dünyadaki en vahşi ve soğukkanlı hayvanlar arasındadır. Aynı zamanda oldukça sessiz ve yavaş şekilde kendi gizleyerek avına yaklaşır ve aniden yakalar. Bundan dolayı hamleleri çok hızlı ve süratlidir. Bu video da timsahın domuzu yakaladığı anı göreceksiniz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Timsah avını süzdümü suyun içinde affı yok. Zavallı hayvan su içmeye giderken bilmiyorki ölüme gidiyor. İşte hayvanlar aleminin en kötü tarafı. Ki insanlarda öyle durumda.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.