-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Alerji Uzmanı Ahmet Akçay Ve Sağlıklı Yaşama Dair

ads
ads

             Çocuk gelişimi ve hastalıkları hakkında uzman olan Ahmet Akçay özel tedavi yöntemleri ve başarılı sonuçlarla aileleri bilgilendirmektedir. Sitede çocuklarla ilgili çocukların hastalıkları konusunda bilgiler verilmektedir. Çocuğun sıkıntıları yaşadıkları problemler hakkında aileler bilgi sahibi olmaktadırlar.

Alerji Uzmanı Ahmet Akçay Ve Sağlıklı Yaşama Dair


             Çocuklarda daha çok görülen Egzama belirtileri genelde kızarıklık olarak başladığından sonrasında kaşıntı yüzünden sıkıntı yaşamaktadırlar. Cildi kuruyan bebeklerin yanaklarında, boynunda, kol ve bacak aralarında da görülmektedir. Belirtilerin ortaya çıkması ile birlikte bebeklere alerji testleri yapılarak nedenleri araştırılmaktadır.

             Öksürük ve hırıltı ile başlayan Astım alerjik bir durum olarak çıkmaktadır. Genelde çocuklarda görülen bu rahatsızlık temiz olmayan ortamlarda daha da artmaktadır. Öksürük ve nefes alamadığı zamanlarda rahatlatıcı spreyler ve ilaç tedavisi ile başarı oranı oldukça fazladır.

             http://www.ahmetakcay.com/ alınan bir gıda sonucunda ortaya çıkan İnek sütü alerjisi çocukların vücudunda veya belirli yerlerde kızarıklıkla belirtilerini göstermektedir. Alerjinin nedenleri genelde ailede genetik olarak alerjisi olan kişiler olduğundan çocuğunda bu riski taşıması oldukça yüksektir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Serhan Atmaca25 Mart 2016 23:25

    Astım konusunu aileler sakın hafife almayın. Özellikle 3-7 yaş grubu içinde küçük hırıltılara önem veren bu konuda mutlaka astım konusunda tecrübeli uzman hekimlere danışın. Çocuklar için önemsemediğimiz bu tür belirtiler ilerleyen yaşlarda karşımıza kronik hal almış astım gibi ağır bir sorun olarak çıkabiliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.