-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bling Filmi (2016)

ads
ads

Bling Filmi Hakkında:


2016'nın sonlarına doğru çıkacak olan çok güzel bir animasyon filmidir. Vizyon tarihi "07 Ekim 2016" ve seslendirenler "Carla Gugino , Taylor Kitsch , Tom Green , Jason Kravits" , Yönetmeni "Kyung Ho Lee" Ortalama 1 saat 20 dakika sürmektedir. Tür olarak animasyon içeriklidir. Güney Kore yapımı sinema filmidir.

Bling Filminin Kısaca Özeti:


Sam bir parkta çalışan birisidir. Ve burada tamir işleri ile ilgilenmektedir. En sevdiği iş ise zamanının büyük bölümünü robotlarla geçirmesi yani onlarla ilgilenmesidir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Animasyon filmlerini çok seviyorum beni çocuklağıma götürüyor ve filmi izlemekten keyif alıyoruö Bling filminin fragmanını çok beğendim, sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Günün büyük bir bölümünü robotlarla geçiren bir adamın başından geçenleri merakla bekliyorum, bu arada Koreli'lerin animasyonda Japonlar'dan pek te geri olmadığını biliyorum ortaya iyi bir film çıkacağına inanıyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.