-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Contract Killer 3 Sniper v4.0.1

ads
ads

Contract Killer 3 Sniper v4.0.1 oyunu indir.

Contract Killer 3 Sniper v4.0.1 android cep telefonu oyunu..


Android cihazlarınızda oynanabilecek en güzel oyunlardan biridir. Grafik ve görselleri ile çok dikkat çeken en güncel versiyondur. Bu oyun aksiyon oyunudur. 

Contract Killer 3 Sniper v4.0.1


Eski versiyona göre  bazı hatalar giderilmiş. Sohbet bölümü ve bazı kısımlar eklenmiştir.  "Contract Killer 3 Sniper" oyunu ücretsizdir. Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Dil: Türkçe ve İngilizce olarak ayarlanmış ve dosya boyutu, 99 MB,  Android 3.0 ve üzeri sistemlere uygundur. 

Contract Killer 3 Sniper v4.0.1 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.contractkiller3




Bir önceki android oyun tanıtımı >> "City Racing 3D"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bu tarz sniper oyunlarını gerçekten çok seviyorum, telefonumda hem 3 boyutlu hem de normal olarak 2d tarzında shooter, sniper oyunları yer alıyor, çok eğlenceli gerçekten. Bu oyunuda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Oyunu indirip denedim ama beğendiğimi söyleyemeyeceğim daha iyileri var.

    YanıtlaSil
  3. Yeni nesil android oyunlardan daha güçlü ses ve medya efektleri beklerdim. Sniper oyunları mobil oyunlar içinde en çok tercih edilen oyunlar. Yapımcı şirket hayal kırıklığına uğrattı.

    YanıtlaSil
  4. Android cihazarda aksiyon oyunu oynamak intihardır, diyodum. Fakat bu oyun telefonu ısıtmadı ve güzelce çalıştı, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.