-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

ads
ads

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümü İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 25. bölümü tanıtımı..

ATV kanalının en sevilen dizilerinden olan eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin incelemesi:

1 Mart Salı akşamı ekranlara gelen ülkemizde en çok izlenen diziler arasında yer alan "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi 25. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. 

Salı günü dizi izleyenler için özel bir gündür. Çünkü o günün akşamında hemen hemen herkesin soluksuz izlediği dizi ekranlara gelmektedir.  25. Bölümde Hızır ile Meryem arasında yaşanan bazı olaylar diziye damgasını vurdu.  Bölümde Meryem sürekli boşanmak istediğini vurgulamaya devam etti ve sonunda Hızır'ın sabrı tükendi. Meryem ise çocuklarını alıp gitmeye karar verdi ve girişimde bulundu. 

Meryem habersizce çocuklarını alıp gitmeyi planlarken en büyük engele takıldı. Hızır bundan haberdardı. Hızır buna o anda engel oldu. 

Hızır ise işlerine devam ederken ailesine karşı, tehlikeli arz eden insanları bulmak için büyük çabalar gösterirken onları bulması çok yakınlaştı.  Bu arada bazı şüpheleri vardı, bunun için acilen bir toplantı talebi istedi. Ancak bu sırada istenmeyen olaylar arka arka gelmeye başladı. 

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisini dün kaçıranlar için ATV televizyonun resmi kanalından izleme imkanınız var. Bunun için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  25. Bölüm İzle


http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum/25?id=7ae91d01-6c6e-4e3d-902f-b41fa3b0cca1


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. Bölüm Fragmanı - atv - İzlemek için aşağıdaki Youtube bağlantısını kullanın.


https://www.youtube.com/watch?v=PKFVM0mgt7U&feature=player_embedded

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Kurtlar Vadisi'nin senarsit ve yönetmeliğini yapan Bahadır Özden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz diziyle mükemmel bir çıkış yakaladı. Vadi'den biraz daha farklı işleniyor. Ben ilk bölümden itibaren izliyorum Vadi'den bir adım daha önde..

    YanıtlaSil
  2. Ben ferhat arkadaşımıza katılmıyorum Vadinin çakması bir dizi asla vadiden daha önde olamaz. Kurtlar Vadisi efsanesi devam ediyor..

    YanıtlaSil
  3. mafya bu devamlı savaş ama bizimkilerden kimse ölmüyor. dizide 30 karakter varsa 30u da hayatta anasını satayim.

    YanıtlaSil
  4. yazılabilecek daha çok şey var ama tek kelimeyle muhteşem.
    oynayın, oynatın

    YanıtlaSil
  5. Ben diziye biraz geç başladım ilk bölümü izledikten sonra takip etmeye başladım bölümleri internetten izliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel dizi kurtlar vadisini falan sildi attı resmen her bölümü ayrı bir nefes kesiyor yeni bölümünü de heyecanla bekliyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.