-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Hızlı Kilo Vermek İsteyenlerin İzleyecekleri Yol

ads
ads
İnternette ve televizyon ekranlarında birçok kez hızlı kilo vermek isteyenler için paylaşımları ya da tarifleri görebilirsiniz yani aslında ben kilo vermek istiyorum cümlesini birçok kez görebilirsiniz ancak bu düşünüldüğü kadar basit bir olay değildir yani kilo vermek istiyorsanız belirli bir zorluğu da göz önüne almanız gerekecektir. Özellikle bu konuda bayanları ele alacak olursak onlar kilo verme konusunda daha çok ısrarcı ve de kararlıdır erkekler daha çok kas yapmak gibi arayış içerisinde olduklarından dolayı fazla kilolar onlar için çok bir sorunmuş gibi görünmez daha çok sağlıklarını tehlikeye atmaya başladıkları andan itibaren diyete sarılma ihtiyacı duyarlar.

Hızlı Kilo Vermek İsteyenlerin İzleyecekleri Yol


Obezite son dönemlerde erkekleri de çok fazla oranda derinden etkileyen konular arasında gelir çünkü büyük marketler aynı zamanda hayatımıza hazır yiyecekleri de beraberinde sürüklemiştir ve hızlı kilo alma noktasında hazır ve paketlenmiş olan yiyecekler oldukça etkilidir ve büyük bir sorundur o zaman yapılması gereken en önemli konu hazır ve paketlenmiş gıdaları hayatımızdan çıkarmak olmalıdır. Bu hazır gıdaları hayatımızdan çıkardığımızda ve evimize almadığımızda kilo verme işi daha da kolaylaşacaktır. Evet bunları basit bir şekilde ele aldık ama dilerseniz hızlı kilo vermek için neler yapmanız gerekiyor ve en garanti çözüm nedir sizin tercih etmeniz gereken yollar hangisidir biraz bu konu üzerinde kafa yoralım.

Kilo vermede en doğru yöntem sağlıklı olanıdır bunun içinde doğal beslenmeye özen göstermelisiniz. Hatta daha düzenli bir şekilde diyet programı takip etmek istiyorsanız o zaman bir uzmandan yardım almanız sizin için en doğru çözüm olacaktır. Öncelikle vücut kitle indeksinizin çıkarılması gerekir bu doğrultuda kitle endeksinizi belirledikten sonra size bir diyet programı çizmek gerekir bu şekilde olmadığı takdirde kilo vermek yerine sağlığınızdan da ödün vereceğinizi bilmeniz gerekir.
Şimdi bakalım kilo vermek için neler yapabilirsiniz!

Öncelikli olarak zayıflama çaylarını hayatınıza almanız gerekir çünkü bu çaylar sizin tahmin ettiğinizden de fazla bir şekilde işinize yarayacaktır. Daha sonrasında ise spora başlamalısınız bunun için ev ortamında yapabileceğiniz birçok spor ve egzersiz hareketleri vardır.  Özellikle lifli gıdalar sizin için en doğru seçim olacaktır.

Kaynaklar:

·                *   http://www.doctoroz.com/episode/dr-ozs-two-week-rapid-weight-loss-diet

·                *   http://zayiflamayontemlerim.org/kilo-vermek-istiyorum/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.