-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Minecraft PE v0.14.0 Build

ads
ads

Minecraft PE v0.14.0 Build oyunu indir.

Minecraft PE v0.14.0 Build android cep telefonu oyunu.


Android dünyasının efsane oyunlarından biridir. Kullanıcı sayısı oldukça fazladır. ve oyunseverler için en güncel versiyonu ile karşınızdayız. 

Minecraft PE v0.14.0 Build


Minecraft PE v0.14.0 Build oyununda eski versiyona nazaran hatalar giderilmiş. Aynı zamanda daha da geliştirilmiştir. Bu sebeple oyunda herhangi bir hata olmayacak ve daha eğlenceli adımlarla ilerleyeceksiniz. 

Google Play Store üzerinden arama yaparak oyuna ulaşabilirsiniz.. Dosya boyutu 18 MB, dili İngilizce ve gereksiniz   Android 2.3 ve üzeri sistemlerde kullanılabilir. 


Bir önceki android oyununa gitmek için >>  Contract Killer 3 Sniper v4.0.1

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Minecraft oyununun hastasıyım diyecek kadar çok oynarım.Güncelleme ile çok daha stabil bir versiyon ortaya çıkmış. Boyut olarakta 18mb oldukça cazip.

    YanıtlaSil
  2. tam bir salgın oldu çıktı, Farmville yi çoktan geçti, yediden yetmişe herkesi sardı bu oyun. Mincraft çılgınlığının nerede duracağını çok merak ediyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.