-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Otobüs Bileti Adresi www.sanalotobus.com

ads
ads
İnternet üzerinden otobüs bileti almak artık çok kolay www.sanalotobus.com online otobüs biletinin satışının yapıldığı bir bilet sitesidir.


Yaklaşık 6 yıldır yayın hayatında olan sanalotobus.com yeni tasarımı ile kolay ve güvenli bir bilet satış imkanı sunuyor.Site içerisinde toplam 80 üzerinde sefer yapan otobüs firması yer almaktadır.Bunları içinde Ulusoy Turizm ,Metro Turizm , Kayseri Süha Turizm , Erzurum Esadaş Turizm ve Elazığ Murat Turizm gibi hem ulusal hem de bölgesel olarak hizmet veren lider otobüs firmalarının biletlerinin satışını gerçekleştirmektedir.



http://www.sanalotobus.com sitesinden bilet alırken her hangi bir üyelik işlemi yapmanıza gerek kalmıyor.Sadece iki adımda online bilet alabilir veya adınıza rezervasyon yapabilirsiniz.Bilet almak için Arama motoruna Nereden hareket edeceğinizi ve Nereye gideceğinizin bilgilerini girip seyahat
etmek istediğiniz tarihi ve yolcu sayısının siteme girilmesi gerekmektedir.Kredi kartı ile yapacağınız ödemeler 3 D Secure güvencesi ile gerçekleşmtektedir.Kesinlikte sisteme kayıt edilmez.Aynı zaman da anlaşmalı bankanız tarafından size bir onay smsi gelmektedir.Bilet aldığınızda ise otobüs hareket saatinden 10 dakika önceden terminalden biletinizi yazdırabilirsiniz.

Malatya Otobüs Firmaları

Malatya otobüs firmalarının otobüs biletlerini sitemiz üzerinden online olarak satın alabilir veya adınıza rezervasyon yapabilirsiniz.Malatya Otobüs Bileti Zafer Turizm , Kamil Koç Turizm , Malatya Medine Turizm Malatyalılar Turizm , Elazığ Murat Turizm , Hazar Turizm gibi önde gelen otobüs firmalarından alabilirsiniz.Malatya şehirler arası otobüs terminalinden kalkış yapan otobüsler veya buradan geçen otobüsler Ankara İstanbul İzmir Antalya Aydın gibi önemli merkezlere karşılıklı olarak seferler yapmaktadır.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Otobüs biletlerini bulamk için kolay ve rehber iteliğinde gerçekten, bu tarz sitelerin uygulaması olas çok güzel olur.

    YanıtlaSil
  2. Sık sık şehirler arası yolculuk yapan birisiyim. Dolayısıyla otobüs biletlerimi hep internet sitelerinden alıyorum. Sanal otobüs siteside bu sitelerdendir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.