-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Recover Files 3.28

ads
ads

Recover Files 3.28 İndir.

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma Undelete & Unerase
Lisans Deneme
Dil Desteği ( Arayüz ) İngilizce
Program Boyutu 2 MB
İşletim Sistemi Windows 7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Yedekleme - Kurtarma
Açıklama ( Özellikleri ) Recover Files sayesinde  yanlışlıkla veya bilinçli olarak sildiğiniz ve sonra lazım olduğu için geri getirmek işlemi yapmak için kullanabileceğiniz çok yararlı bir  program. Bu program deneme sürümüdür. 
    Programı İndirmek için  > > >http://www.undeleteunerase.com/files/recover_files_setup.exe

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. recever işi zaman zaman lazım oluyor en çok usb bellekler sorun cıkarıyor özellikle silinen veya virüs ile zarar gren bellekleri kurtarmaya çok yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Yararlı bir programa benziyor test amaçlı indirip bir kaç dosyamı silip geri getirmeye calısacağım teşekkürler paylaşım için

    YanıtlaSil
  3. bu programı her format attığımda kuruyordum, hem işlevsel hem de uzun uzun adımları takip edeceğimize bununla hemen sorunları çözümleyebiliyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.