-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Saat Tercihlerinde Teknolojik Seçimler

ads
ads

                Çağımız teknoloji çağı olarak adlandırılmaktadır. Bu nedenle çağımızda moda kavramı geliştirilen teknolojik ürünler ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmaktadır. Özellikle saat modellerinde son yıllarda daha modern ve daha teknolojik tasarımlar ön plana çıkmaktadır. Bu tasarımlar sayesinde bireyler akıllı telefon ve diğer teknolojik cihazlar ile tarz uyumu sağlayan saat modellerini tercih etmektedirler.


Saat Tercihlerinde Teknolojik Seçimler


                Örnek vermek gerekirse yıllar boyu teknoloji ile birlikte adı geçen Seiko Saat modelleri özellikle akıllı telefonlar ile olan uyumu nedeniyle günümüzde de en çok tercih edilen saat modelleri arasında yer almaktadır.

            Benzer şekilde spor tarzı teknoloji ile buluşturan Slazenger Saat modelleri de özellikle 15-30 yaş arası bireylerin en çok tercih ettikleri saat modelleri arasında lider konumda yer almaktadır.
                Bayanların teknoloji merakı olmadığı için saat tasarımlarında klasik çizgilerden vazgeçmeyen Skagen Saat modelleri kaliteli ve şık saat modelleri ile zarifliği arayanların tercihi konumundadır. Saat Life (www.saatlife.com) son moda saat ürünlerinin yer aldığı ve uygun fiyat ve ödeme koşulları ile satışının gerçekleştirildiği bir online saat satış sitesidir.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. seiko özellikle mekanik modelleri son derce sağlamdır, senelerce çalışır tık demez.

    YanıtlaSil
  2. Casio ve Seiko Japonya'nın ve dünyanın en dayanıklı saatlerini yapıyorlar gerçekten

    YanıtlaSil
  3. ben saati mekanik için alıyorum mallığıyla binlerce dolara saat alanlara en güzel cevap seiko'dur.

    YanıtlaSil
  4. Seiko Saat meraklılarının hala tercihi olabiliyorsa bu önemli bir güven göstergesidir. Casio'nun GPS modeli ile çıkardığı saatlerin Türkiye tanıtımında bu özelliğini öne çıkarmasına rağmen tüketiciyi yanılttığını gördüm. GPS sitmemi Türkiye Sınırı yakınlarında Bulgaristan'da ve bir de sadece İran'da kullanılabiliyor. Yüzbinlerce liralık reklam harcaması yapan şirket GPS anteni kurulmadığını tüketiciden saklıyor. Garip değil mi. En azından Seiko'nun böyle bir yanıltma yaptığını hiç duymadım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.