-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sevginiz Kadar Hediyeniz De Özel Olsun

ads
ads
                Bazen hayat, iş, güç sevdiklerimiz ile aramıza girer. Tam da bu anlarda onları sevdiğimizi hissettirmek, mutlu etmek daha da önemli hale gelir.

                Sevdiğiniz kişilere Hediye vermek seni seviyorum demenin en güzel ve anlamlı yollarından biridir. Birine hediye vermek başlı başına çok güzel ve anlamlıdır ancak sevdiğimiz kişileri bir hediyeden daha çok mutlu edecek olan şey ise kendisine özel olarak hazırlanmış olan hediyedir. Bu hediyenin kendine özel olarak yapıldığını ve bir eşi daha olmadığını bilmek, hediye verdiğiniz kişiye kendini daha özel ve önemli hissettirecektir.


Sevginiz Kadar Hediyeniz De Özel Olsun


                Peki, sevdiklerimize kendilerini özel hissettirecek Kişiye Özel Hediyeler nerden ve nasıl alınabilir? Türkiye'nin ilk kişiye özel hediye ve T-shirt tasarlama sitesi Tisho.com, t-shirt, kapüşonlu, kupa, iphone kapağı gibi yüzlerce ürün arasından istediğiniz hediyeyi sizin için tasarlayacak.

            Seçtiğiniz hediye kapınıza kadar teslim edilecek. Kapıda ödeme, kredi kartı ve havale seçenekleri mevcut. Dilerseniz T-shirtlerinizi cepten ve tabletten de tasarlayabilecek, tasarımcı iseniz sanal dükkan açarak tasarımlarınızı satabileceksiniz.


                Sevgiliye hediye, anneye hediye, babaya hediye, yılbaşı hediye, kişiye özel t-shirtler seçenekleri http://www.tisho.com/ adresinde mevcut. Sevdiklerinizi mutlu etmek artık çok kolay. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.