-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TATİLDE TESETTÜR AYRICALIĞI

ads
ads
Birçok Müslüman ülkede sayıları artan İslami oteller artık Türkiye için de önemli yer edinmektedir. Bu alanda kendini giderek geliştiren Türkiye, bu sayede turizmin geniş kitlelere yayılmasını sağlamıştır. İslam dininin koşullarına uygun bir şekilde tatil yapmak isteyen vatandaşlarımız için özel hazırlanmış bu oteller tüm kuşkuların bir kenara atıp tatilin tadını çıkarmak isteyenler için ideal görünüyor. Sizler için araştırdığımız bu konuda istatistiklerden de yola çıkarak bilgiler vermekteyiz. Araştırmalara göre tatilde tesettürün olması birçok muhafazakâr aile için tatil kültürünün oluşmasını sağlamıştır. Üstelik ülkemizin birçok tatil kentinde bu tarz oteller bulunmakta, tercih edenler için seçenekler genişlemektedir. Tesettür oteller yalnız Türkiye için değil, dünyadan turistler için de önem arz ediyor.


TATİLDE TESETTÜR AYRICALIĞI

Muhafazakâr Otellerin Kurulma Amaçları Nelerdir?

   Muhafazakar oteller tatile ihtiyacı olan, ancak normal otelleri tercih etmeyen kişiler için tercih edilme amacındadırlar. Bu amaca da sundukları hizmetlerle ulaşmayı ummaktadırlar. Bu hizmetler hakkında biraz bilgi edindik. Otellerde İslam dininin yasakladığı alkol ve domuz ürünleri gibi gıdalar yer almamaktadır. Mutfak tamamen Müslümanlara göre düzenlenmiş, menüler buna göre hazırlanmıştır. Bu yasaklardan yola çıkarak bar ve disko bölümlerine yer verilmemiştir. Bir diğer husus da ibadet yerlerinin olmasıdır. Kadın ve erkekler için ayrılmış mescitler bulunmaktadır. Bu mescitler içerisinde seccadeler, başörtüleri, tesbihler ve Kur'an-ı Kerim bulunmaktadır. Tatil yaparken ibadetinizi de yapabilmeniz için titizlikle hazırlanmış yerlerdir. Sizler eğlenirken çocukları da eğlendirecek oyun alanları mevcuttur. Ancak otellerin her bölümü İslami tatil koşulları düşünülerek hazırlandığı gibi oyun alanları da buna uygundur. Plajlar ve havuzlarda tesettür kıyafetlere giyme zorunluluğu bulunmaktadır. Ancak bayanlar için özel hazırlanmış kapalı alanlarda kıyafet serbestliği de sunulmuştur. Tüm bu hizmetler doğrultusunda İslami tatili tercih edenler için konfor amaçlanmıştır.

İslami Otellere Nasıl Ulaşılır? 


   Bu sorunun cevabı da sadece bir 'tık' da gizli. http://www.islamioteldetatil.com adresi ile dilediğiniz tüm hizmetleri sunan, size uygun otellere ulaşabilirsiniz. Rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Otel yetkilileri erken rezervasyonların avantaj sağladığından bahsetmektedir. Sizin de tercihiniz İslam kuralları ile tatil yapmaksa sizin için hazırlanmış otelleri kolayca bulmanın yolu burasıdır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.