-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Can Lojistik Firması

ads
ads
Can Lojistik, 1985 yılında kurulan vinç işletmeciliği ve taşımacılık yapan köklü bir firmadır. Eskişehir ve civarındaki taşımacılık faaliyetlerini yürüten bir firmadır. İşyerlerinde ve evlerdeki hızlı rotasyona bağlı olarak nakliye ve vinç ihtiyaçları hızla artış gösteriyor. Bu bağlamda vinç Eskişehir ihtiyacı da artıyor. Bu ihtiyaçları kaliteli ve kolay bir şekilde karşılayacak firmalara duyulan ihtiyaç da bu yüzden artıyor.
Can Lojistik Firması

Lojistik ve Taşımacılık Hizmetleri

Çeşitli firmaların projeleri için de Can Lojistik her zaman firmalara destek olur. Alanında uzman kişiler tarafından önceden hazırlanan raporlar sayesinde projeniz yakından takip edilir. Uygun bir bütçe hazırlanmaya çalışılır ve size bir teklif gelir. Bu sayede Eskişehir vinç ihtiyaçlarınız karşılanmış olur. Can Lojistik planlama döneminden taşıma sürecine kadar sizin yanınızda yer alır. Bu vinçlerden kiralama aşamasında da uzman ekipler size her zaman destek olur. Bir diğer hizmet ise vinç ve sepetli vinçtir. Birbirinden farklı birçok model ve çeşitte Eskişehir vinç  hizmeti bulunur. Bu araçları hem şehir içi hem de şehir dışı arazi şartlarında kullanabilirsiniz. Bu araçlar sizlere pratik bir şekilde çalışma imkanı sunarak, işleri daha kolay bir hale getirir. Araçlar, Avrupa’dan sepetli platform kiralama firmaları tarafından firmaya getirilir. İnşaat sektörü için çok önemlidir. Özellikle denge kaybına bağlı iş kazalarının önlenmesi için kullanılan güvenilir araçlar olarak karşımıza çıkar. Can Lojistik, sizlere proje taşımacılığı konusunda da destek olur. Öncelikle uzman kadrolar çeşitli analizler yaparak birtakım raporlar sunar. Taşınacak yüke en uygun hesaplamalar yapılır ve uygun ekipmanlar sayesinde HSE koşulları da dikkate alınarak taşınır. Bu bağlamda tüm lojistik ve taşımacılık ihtiyaçlarınız önceden planlanır ve gerekli düzenlemeler yapılır. Eskişehir Can Lojistik deneyimli kadrosu ve köklü yapısıyla bugüne kadar birçok boru hattı, termik santral, hidroelektrik santral, baraj, köprü, metro inşaatları için proje taşımacılığı yapmıştır.


Doğru Firmalarla Çalışın


Can Lojistik, müşteri memnuniyeti ve kaliteyi baz alarak çalışmalarını yürütmektedir. Kurulduğu ilk günden beri kaliteli ve güvenilir hizmet verme çabasını sürdürmektedir. Kaliteli ekipmanları, güçlü araç filosuyla Can Lojistik yıllardır çalışmalarına devam eder. Detaylı bilgiyi http://eskisehirvinc26.com web sitesinden de alabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.