-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » TOKİ Öder Gibi Ev, Konut Sahibi Nasıl Olunur?

ads
ads
Günümüz ekonomik şartları doğrultusunda konut sahibi olmak isteyenlerin en çok merak ettiği konular arasında Toki öder gibi, taksitle ve peşinatsız ev sahibi olmak geliyor. Değeri artan konut fiyatları, ev kredisi maliyetleri ve benzer birçok faktöre bağlı olarak ev sahibi olmak gün geçtikçe daha zor bir hal alıyor. İstanbul gibi nüfusun çok olduğu büyük şehirlerde kişiler yüksek konut fiyatları ile karşılaşabiliyor. Ayrıca herhangi bir birikmişi olmayanlar, konut sahibi olmak istediğinde daha zor durumlar ile karşılaşabiliyor. Konut kredisi çekmek istendiğinde bir takım sınırlamalara maruz kalınabiliyor. Ev kredisi çekerek konut sahibi olmak isteyenler alacağı evin bedelinin yüzde 75’ine kadar kredi talebinde bulunabiliyor. Ancak kalan yüzde 25’lik kısmı peşinat olarak ödenmesi gerekiyor. Peşinat sıkıntısından dolayı da çok sayıda kişi için ev sahibi olmak bir hayalden öteye geçemiyor. Peşinat sıkıntısı yaşayan, yüksek faiz oranlarına maruz kalmamak için gelişen sistemle ev sahibi yapan birkaç firma insanların ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

FUZULEV İLE FAİZSİZ EV SAHİBİ OLUN

26 yılı aşkın deneyim ve tecrübesi ile Fuzulev, Türkiye’nin neresinde olursanız olun hayalini kurduğunuz eve en uygun fiyatlar ve şartlarla sahip olmanıza olanak sağlıyor. Zaman Tasarruflu, Sabit Teslim, Tüfe Endeksli ve Çekilişsiz Modellere sahip olan Fuzul Ev, dar ve orta gelirlilerin tasarrufa dayalı bir şekilde ev sahibi olmasını amaçlıyor.

Zaman Tasarruflu Model Nedir?

Maddi gücünüze göre belirlediğiniz taksit tutarları ile hem tasarruf edip hem de ev sahibi olabilirsiniz. Ne kadarlık bir ev almak istediğinizi ve aylık ne kadar taksit ödemesi yapabileceğinizi belirmeniz gerekiyor. 40 kişiden 240 kişilik gruplar arasına katılarak faizsiz ve vade farksız bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz.

BİREVİM İLE TASARRUFUN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

Bir evin olsun istiyorsan Birevim sloganı ile sektöre giriş yapan firma en uygun şartlarla ev, arsa, araba sahibi olmanızı sağlıyor. Fuzulev ile benzer sistemlere sahip olan Birevim, kendine özgü tasarruf yöntemleri ile faizsiz, peşinatsız taksitle ev sahibi olmanın kapılarını aralıyor. Türkiye’nin dilediğiniz her yerinden beğendiğiniz daireyi alıp, kiradan kurtulabilirsiniz. Toki öder gibi taksitlerle kiracılıktan kurtulup kendi evinizde hayatınızı devam ettirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.