-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Underworld 5 Filmi (2016)

ads
ads

Underworld: Next Generation - Underworld 5 2016 - 2017 Filmi Hakkında:


Filmin vizyon tarihi "21 Ekim 2016" yönetmeni ": Anna Foerster" oyuncu kadrosu "Kate Beckinsale , Bradley James , Theo James , India Eisley , Clementine Nicholson", Underworld 5 filminin türü ise "Aksiyon , Fantastik , Korku , Macera" ve 2016 ABD yapımı sinema filmidir.

Underworld 5 Filmi özeti:


güncelleme yapılacaktır.

Underworld 5: Next Generation (2016) Official Trailer izle


Bu video "New Movie Trailers" Youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bütün serisini izledim bu filmin kaliteli filmler arasında bu da fragmanda bu bölümünde güzel olacağı gözüküyor çıktığında ilk işim izlemek olacak

    YanıtlaSil
  2. Merakla beklediğim bir film, umarım beklentilerimi karşılar ve sinemada seyredebilme imkanım olur. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Tüm seriyi izleyen biri olarak sanki bu son çıkacak film diğerlerine göre daha kaliteli olacağa benziyor. Hep sinemada izliyorum. Bakalım nasıl bir film olacak.

    YanıtlaSil
  4. fragmanını izledim ve beğendim, bir an önce izlemek istiyorum. Sinemada izleyecek vakit bulacağımı zannetmiyorum ama kısa süre sonra bu tip filmler internete düşer, umarım bu da böyle olur ve izlerim...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.