-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bu İnsanı Tam Olarak Tanımalısınız!

ads
ads

İnsanlık Tarihinin En Çok KORKULAN ve BOYUN EĞİLEN Adamı.


Dünya tarihinde çok değişik stratejilerle insanları kendine bağlayan ve yenilmez olan kişi.

Bu video "ruhi çenet" tarafından hazırlanmış ve çok detaylı şekilde anlatılmıştır.

Cengiz Han, Moğol İstilası'nı başlatarak hem zekasıyla, hem de gaddarlığıyla tüm dünyayı titretmiş bir hükümdardır. İmparatorluğu dünyanın en geniş sınırlarına ulaşmış imparatorluğudur. Fethettiği ülkelerin haddi hesabı yok...




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bir yazarın dediğine göre Eğer mogullara olmasaydı bugün yeryüzünü insanlar tamamen kapsardı..

    YanıtlaSil
  2. yaptıgı her savas bir oncekinin intikamı niteligini tasir. fethetmez, sadece oldurur yagmalar ve sonraki duragina gecermis

    YanıtlaSil
  3. Bu Kadar önemli bir adamın filmini berbat çektiler ya ona yanıyorum keşke Hollywood tekrar cengiz hana el atsa da adam gibi dünya öğrense

    YanıtlaSil
  4. Cengiz Han korkusu: Cengiz han kanunlarını bilmeyen yorumcular, kulaktan dolma bilgilerle görüşlerini yazmış. Cengiz Han bugünün Batılı değerlerinin en büyük düşmanıydı bu doğru, Cengiz Han döneminde Orta Asya'da ve Avrupa'da ticaret altın çağını yaşadı. Çünkü Cengiz Han korkudan önce adaleti sağladı. Ticaret ve tarım havzalarında özellikle de göçebe toplulukların yollarında güvenliği sağladı. Korkanlar daha çok yağmacı, işgalci kabilelerdi ki, cengiz han onları hiç affetmedi.
    Bin yıldan daha eski bir Kazak şarkısı Cengiz'in askerlerini 'Bir ağaç ve Bir hayat varsa Cengiz Han var' diyerek anlatır. Bir de sanki Cengiz Han'ın yaşadığı yüz yılda medeniyet ya da demokrasi insan hakları filan var da ona göre değerlendirme yapıyoruz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.