-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Zihinsel Gelişimleri Destekleyen Oyuncaklar

ads
ads

            Çocukların zihinsel gelişimleri açısından oyun oynamaları gerekmektedir. Fakat oyuncakların yapımında kullanılan maddeler çocuğunuza yarardan çok zarar verebilir. İçinde zararlı kimyasallar barındırmayan ve tamamen çocuğunuzun sağlıklı bir şekilde zaman geçirmesini istiyorsanız doğru adresteniz.

            Oyun hamurları sayesinde çocuklarınız hayal güçlerini ortaya koymaktadır. Bu yüzden oyun hamurları zihinsel gelişim açısından önemli bir yere sahiptir. Ama çocuğunuzun en kaliteli ve en sağlıklı oyun hamurlarıyla oynamasını istiyorsanız Play-doh Oyun Hamuru doğru bir tercih olacaktır.

            Oyun hamurları yerine başka tür oyuncaklarla oynamasını tercih ediyorsanız Fisher Price Oyuncakları size yardımcı olabilir. Bu oyuncaklar arasından çocuğunuzun gelişimsel dönemine uygun oyuncakları seçebilir ve onun hem eğlenip hem de bir şeyleri keşfetmesine olanak sağlamış olursunuz.

            Kırtasiye ürünlerini sadece çocuğunuz için değil kendiniz içinde kullanabilirsiniz. Statünüzü ve yanında tarzınızı ortaya çıkaracak bir dolma kalem almayı düşünebilirsiniz. Bu durumda sizin için Cross Kalem bir numara bir tercih olacaktır. Çünkü zarif duruşu sayesinde tarzınızı ortaya koyabileceksiniz.

            Çocuğunuzun gelişimsel dönemine uygun ya da tarzınızı yansıtacak kırtasiye ürünlerine ulaşabilmek istiyorsanız www.panelkirtasiye.com sitesi ziyaret edilebilir.







ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Sadece çocukların değil benimde bu tür oyuncaklar ilgimi çeker. Bir çocuk yaşında olmasamda zihin acıcı ve yaratıcılık geliştirilen oyunlara ilgim var.

    YanıtlaSil
  2. bu yaşta halen yeğenime istediği şeyleri yaparken itiraf edeyim bazen onu unuttuğum anlar oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Hem çocuklar hem de gençler için ideal oyuncak türleri var, aslında oyuncak denildiğinde uzak kalınıyor, fakat bazı animasyon filmleri de 7 den 70 e hitap edebiliyor, bu nedenle boşvermemek gerek..

    YanıtlaSil
  4. Çoçukların etkileşime girebileceği oyunlar zihin geliştirmeden önemli bir faktör

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.