-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Mankeni Güzelleştirin

ads
ads

            Genç kızların veya çocukların oyun seçimleri birbirinden farklı olabilmektedir. Genç kızlar daha bayansı oyunlar tercih ederken erkek çocuklar erkeklerin oynadığı oyunları tercih etmektedir.

                Kız çocukları süslenmeyi ve süslemeyi çok sevdiklerinden kendi oyuncaklarında yaptıkları her şeyi oyunlarda da uygulamak isterler. Kendi bebeklerine makyaj yapıyorlarsa bilgisayarda da bebekleri ya da mankenleri güzelleştirmektedir. Makyaj oyunları çocukların en sevdiği oyunlar arasındadır. Bebeklerini istedikleri gibi değiştirebilmektedirler.

            Makyaj oyunları farklı olduğundan çocuklar en beğendiklerini oynamayı tercih etmektedirler. Bu şekilde de bebeklerini ya da mankenlerini saçları, rujları, kıyafetleri ve daha fazlasını istedikleri gibi yapabilmektedirler.

            Kimi kız çocuğu makyaj oyunları oynarken özenle yaparken kimisi daha ağır makyajlar yaparak nasıl makyaj yaptıklarını görmek istemektedirler.

             Her çocuğun algılaması farklı olduğundan kimi çocuk makyajı çok sade kimisi ise yüzün makyajsız kalmaması gerektiğini düşünerek yapmaktadır. Makyaj oyunları oynayan çocuklar ilerde kendilerine makyaj yapmayı düşündüklerinde de fikirlerini de görmüş olursunuz.

                Matrak oyun içerisinde çocuklarınız içinde en eğlenceli oyunlar bulunmaktadır. 
www.matrakoyun.com

gibi sitelerden çocuklarınız için en uygun oyunları bulabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.